Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 27 november 2009

Boored

Av Lina Lilja - 27 november 2009 19:03

Har så gryyyyyymt tråkigt. Kerston spydde just igen, så gissar på att vi blir fast här hela dagen. Suck. Klockan är här i Kansas tolv, och jag sitter fortfarande i pyjamas och utan att ha gjort mig iordning. Underbara dag! - NOOT!


Sorry att jag är så deppig, känner mig bara fruktansvärt deppig just nu. Saker och ting går helt enkelt inte som jag hoppats på idag, och tanken på att vara fast här inne hela dagen gör mig bara less.


Tänkte att jag skulle ta en joggingtur eller promenad nu. Har inte bestämt mig för vilket än men jag måste få komma ut och röra lite på mig i alla fall. Hoppas alla hemma i Sverige har en underbar fredagkväll! Försökte titta på livesändningarna från Globen på svt men pga att jag sitter utanför Sverige så funkar det inte - blä.


Hoppas ni som har det där har kul i alla fall, nästa år ska jag dit igen! Alla andra tittar väl på idol tippar jag, har ni någon favorit?


Nä, nu ska deppiga jag ta och röra lite på mig. Har suttit och tråkat vid datorn i flera timmar så ska lägga ifrån mig den en stund nu. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se