Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 november 2009

Sugen på sex

Av Lina Lilja - 28 november 2009 05:14

Det här kommer bli det mest personliga sexinlägget jag skrivit hittills. Kanske ångrar jag mig efteråt, men som bloggare tror jag att man tjänar på att vara så öppen som möjligt. Hade jag haft mer erfarenheter hade jag troligtvis använt dem till att göra sexinläggen bättre, men tyvärr har jag ju inga sådana och det är det som detta inlägget ska handla om.


Jag är trots 16 år gammal. Som de flesta andra 16-åringar så längtar jag naturligtvis efter sex och en partner. Vilket jag längtar mest efter har jag ingen aning om, antagligen en blandning av båda.


Jag är helt utan erfarenheter. Jag skäms inte över det, jag är istället stolt över att jag inte hade fyllesex med första bästa vid 13 års ålder, utan väntar tills jag verkligen känner mig redo. Alla drömmer om den perfekta första gången, men jag tror inte att en enda har haft den. Har man aldrig övat förut så kan man ju inte få det perfekt första gången, right?


Men samtidigt drömmer jag, som de flesta andra, fortfarande om första gången. Alla vet att första gången inte kommer att bli perfekt, men varför sluta drömma? Alla älskar ju sex, så varför skulle inte jag göra det liksom? Man är redo, kåt och bara väntar på den bästa partnern. "Så fort tillfället dyker upp liksom".


Jag är okysst också, näst intill. Visst har jag pussat en hel hög med klasskompisar under mellanstadiets "Ryska Posten" och ni som följt med bloggen ett tag kanske minns festen i somras, något jag helst vill glömma dock... Men närmare har jag inte varit, och jag har aldrig haft ett förhållande heller - om man inte räknar killen jag var tillsammans med i mellanstadiet.


Så när kommer den där perfekta chansen? När kommer möjligheten till den "perfekta" första gången? Hur kommer det se ut? Vad kommer vi att göra? Kommer jag att njuta? Med VEM kommer det att vara??


Jag vet att jag har en hel hög med oskulder som läser bloggen, och jag kan ju inte ge dem personliga råd och tips. Så har jag några mer erfarna människor som skulle kunna ge en kommentar med lite tips inför första gången? Kanske till och med någon som vill gästblogga och skriva om sin första gång? Vad sägs?


Och vad säger ni oskulder? Känner ni igen er i det jag skriver? Jag menar, det är ju inte direkt någon hemlighet att 16 åringar kokar över av hormoner som gör att allt de kan tänka på är sex! 

Pga vart jag befinner mig just nu så lär första gången antagligen dröja ett tag, och visst suger det lite, men samtidigt så väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge, right? ;)


Nä, men på riktigt. Visst satt man där några gånger i våras/somras och funderade på om man inte skulle hoppa på första bästa och få det gjort, orka vänta ett helt år till liksom! Jag vill ha det NU! Jag säger inte att jag kommer att komma tillbaka till Sverige lika oskuld som jag lämnade landet, men det är mest troligt.


Jag tror att det är som med allt annat. Man ska bara sluta tänka på det, sluta hoppas, sluta vilja, och när man minst anar det så händer det. Men som kåt 16-åring med sprudlande hormoner är det svårt....


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se