Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 november 2009

Dream

Av Lina Lilja - 28 november 2009 19:29

Vet ni vad jag drömde inatt? Jag drömde att jag köpte tillbaka Happy. Vi skulle ställa upp i någon hopptävling, men tyvärr vaknade jag innan jag fick reda på hur det gick...


Vissa dagar saknar jag min kompis massor <3 Jag vet att hon har det superbra i sin nya familj, och det gör mig trygg, men samtidigt - hon var min bästis för flera år! Dessutom saknar jag hästarna över huvudtaget. Det är helt otroligt att jag inte har ridit på snart FYRA(!) månader!


Så hur ska jag göra när jag kommer hem igen? Visst kommer jag att ta upp ridandet igen, hjälpa kompisar med deras hästar, rida lektion och så - men kommer jag att köpa egen häst? Jag är väldigt tveksam på den fronten...


Vissa dagar går jag in på hastnet.nu och liknande sidor och allt jag vill är att köpa en egen häst, andra dagar så vill jag hellre försöka flytta hemifrån så fort som möjligt, och skaffa hund istället. Vart jag hamnar? Ingen aning.


Samtidigt som jag gärna hade haft egen häst så vet jag att jag kommer aldrig att kunna ha egen häst OCH flytta hemifrån, ekonomin räcker helt enkelt inte. Jag vill väldigt gärna skapa mitt eget liv, oberoende från mina föräldrar, och tillsammans med en liten hund så skulle drömmen vara fulländad!


Men det är fortfarande flera månader kvar innan jag åker tillbaka till Sverige, och då kommer jag att flytta hem. Sedan får vi se vad som sker, om jag bor kvar några år, eller om jag flyttar ut.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se