Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Godnatt!

Av Lina Lilja - 29 november 2009 07:43

Det blev ingen hockey... Men jag hade en rätt bra kväll ändå. Vi åkte till Taco Bell och åt, och sedan åkte vi till en glassbar - köpte ingen glass dock, var inte riktigt sugen... Vi skulle gå på hockey, men ungarnas pappa ringde och sa att han skulle bli sen från jobbet, så vi kunde inte. Istället skulle vi hem till Charlie och titta på film (han var med oss). Dock märkte Keila att jag inte direkt var så sugen på idén och jag var jävligt förbannad efter vad som hänt igår, så hon började fjäska och ändrade planerna -  vilket jag tror alla tyckte var bra.


Istället gick vi till en trädgård, kind of, där de var utställning med julpynt och julbelysning i alla dess former. Jättefint! Träffade tomten där också =)


Sedan åkte vi till en annan del av stan och åkte en kort tur med häst o vagn, även här stötte vi på tomten. Efter det åkte vi till en mindre version av första stället, där man satt kvar i bilen hela tiden.


Efter det lämnade vi ungarna hos deras pappa, åkte förbi WalMart och köpte lite choklad, och åkte hem till Charlie och tittade på film. Eller tja, jag och Ceci satt vid datorn hela kvällen och roade oss, hehe.


Kom nyss hem, dödstrött. Ska krypa i säng nu. Hörs imorgon!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

lillsyrran:D

29 november 2009 16:26

byt bilden längst till höger till den när du ler, den e mkt finare:D

 
Lina Lilja

Lina Lilja

29 november 2009 23:16

Så den här bilden duger alltså inte? =( Får se om jag orkar ändra någon dag, men tillsvidare får det vara som det är =)
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se