Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Sick

Av Lina Lilja - 29 november 2009 18:37

Okey, först var det Nate, sedan Ceci, efter det Kerston, och nu är det tydligen min tur. Gick ner i källaren igår, mådde lite illa men jag trodde inte jag skulle spy. Helt plötsligt kommer det, en hel fontän. Som tur var han jag in i badrummet i alla fall... Gick och la mig, och inom loppet av 1½ timme spydde jag 3 gånger. Höll på att spy fler gånger, men magen var tom...


Somnade inte ordentligt förrän vid sju, så vaknade inte förrän Keila väckte oss vid elva. Blev alltså ingen kyrka idag, men det var tur då jag ändå inte hade kunnat gå. Istället är det julstädning och pyntning här hemma, men jag ligger på soffan, magen känns piss.


Jag får hoppas att jag mår bättre senare, så jag kan gå till skolan imorgon. Nu ska jag titta lite på film och kanske försöka äta något. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erik

29 november 2009 19:25

Krya på dig! Har ägnat större delen av helgen att gå igenom dina tidigare inlägg, många ganska djupa och träffsäkra, och andra lite mindre intressanta som mest är citat utan egna tankar och kommentarer. Du har dock fångat mitt intresse tillräckligt för att bli tillagd bland favoriter :)
Stora björnkramar från Trelleborg

 
Lina Lilja

Lina Lilja

29 november 2009 23:14

Tackar! Grymt roligt att du gillar min blogg och att jag har fångat ditt intresse =)
Massa Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se