Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Första Advent

Av Lina Lilja - 30 november 2009 00:13

I Sverige firas första advent för fullt just nu. Såg mysiga bilder på Blondinbellas blogg från hennes och Nils lussebak, och mamma berättade att de haft första advent fika med farmor och farfar.

Jag vill också! Jag vill också få tända första ljuset i ljusstaken, få äta pepparkakor och lussekatter. Istället ligger jag i något ruttet hus in the middle of nowhere i USA, ensam och sjuk, utan ett tecken på julbak. Visst är det lite pyntat, men det är långt ifrån samma sak.


Kan ni fatta att det snart är jul?? Det är SJUKT!! Tiden har gått så himla fort och snart har jag bott i USA i fyra(!!) månader! Fyra månader med främlingar, utan familj, vänner och hästar, och jag har överlevt!


Nä, nu är jag inne på min tredje film sedan Keila och Ceci åkt. Keila sa två timmar, men lita aldrig på amerikanare... Det lär ha gått typ fyra timmar nu och jag har inte hört ett knyst från dem. Jag börjar vänja mig.....


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se