Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under november 2009

Av Lina Lilja - 12 november 2009 03:45

Vet ni vad jag gjorde for exakt ett ar sedan idag?? Jag akte till Stockholm med min klass och var i regeringen och sedan shoppade vi. Vet ni varfor jag kommer ihag det?? For att vi pratade om forsta varldskriget och vi akte till Regeringen EXAKT 90 ar efter att forsta varldskriget slutat. Vi tyckte det var sa coolt =) I Amerika ar det Veteransday, men jag har inte markt ngn skillnad alls idag...


Ceci vill ha sin dator tillbaka nu. Min funkar fortfarande inte... Men jag lever i alla fall! =)


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 11 november 2009 02:33

Lessen att jag inte skrivit men men jag har fatt virus eller ngt pa min dator. Anvande Keilas iPhone igar men av ngn anledning sa kan jag inte blogga, bara skriva i rubrikfaltet... Hoppas pa att min dator funkar inom ett par dagar igen. Tankte bara tala om att jag lever. Sitter vid Cecis dator, sa jag tror hon vill ha tillbaks den nu. Har saaaa mycket jag skulle beratta for er ju! Surt.. Aja, loser sig =)


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 10 november 2009 02:15

Av Lina Lilja - 9 november 2009 03:45

Jag mejlade mina tre bästa vänner och rådfrågade dem vad jag skulle göra. Har pratat med massa människor och de flesta har sagt att jag ska åka. Justja, berättade aldrig vad det hela handlar om. Jag fick erbjudande om att flytta till Texas och gå klart året där. I början så var ja näääääääe. Men jag sa att jag skulle fundera på det. Alla jag har pratat med sa "ÅK ÅK! Texas är så kul!!" Det lutade åt det men jag var fortfarande tveksam. Så jag mejlade mina tre bästa vänner och rådfrågade dem. Har bara fått svar från en av dem och hon sa;


"Gör inte vad du tycker, gör vad du känner". Och det fick mig att bestämma mig. Jag visste att de inte skulle ge mig deras åsikter, jag visste att de skulle säga något som skulle få mig att bestämma mig. Jag har bestämt mig, imorgon ringer jag organisationer. Berättar mer när jag har pratat med dem.


Ska sova nu. Har huset fullt av utbytesstudenter och andra människor, vilket har gjort att jag skulle gått och lagt mig för en halvtimma sedan och fortfarande sitter uppe. Hörs imorgon efter skolan!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 9 november 2009 02:25

Naturligtvis har vi olika åsikter, men det här inlägget är om vad jag tycker. Har ni andra åsikter får ni gärna kommentera och säga vad ni tycker! =)

Från my point of view, det här är de tre snyggaste killarna och de tre snyggaste tjejerna in the world. Dock är det hård konkurrens och det var inte helt lätt att peka ut dem. Men här kommer de! (Det är ingen första andra och tredje plats, alla är på första plats!)


  

Danny  

Magnus Carlsson


    

Orlando Bloom


 

Keira Knightley


 

Katherine Heigl


   

Laila BaggeSooo, what do you think?


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 8 november 2009 21:01

Idag i kyrkan så blev det väldigt personligt och jobbigt. Vad prästen sa gick verkligen rätt in och träffade mig som jag vet inte vad. Jag kände igen mig alldeles för mycket vilket resulterade i att jag grinade nästan lika mycket som jag grinade på flygplanet från Sverige i augusti. Nu har jag huvudvärk och uppsvälda ögon, hatar känslan efter att ha grinat. Eller tja, oftast känner man sig mycket lättare psykiskt, men knappast fysiskt...


Nu ska jag mejla några vänner och slänga ur mig allt som har hänt, rådfråga dem om vad jag ska göra, och hoppas på att jag får mejl tillbaka som säger "allt kommer lösa sig, det kommer bli bra", för det är ord jag verkligen skulle behöva få höra.


Vi hörs senare.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 8 november 2009 16:51

Nu har jag duschat, ätit frukost, mejlat päronen och gjort mig iordning. Ska åka till kyrkan om typ tio minuter. Så ska gå på toa nu och sedan ska vi åka. Får se vad som händer resten av dagen. Ikväll ska jag försöka svara på alla kompisarnas mejl. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 8 november 2009 15:43

Klockan ringde klockan 8 och sa åt mig att gå upp och ta en joggingtur. Jag var så nära att stänga av alarmet och somna om, men jag pallrade mig upp. Med ett fåtalstimmar sömn i kroppen så pallrade jag mig ut i det fina vädret utanför, är typ 15 grader eller något skulle jag tippa på. Joggade i omkring en halvtimme och det behövde jag verkligen! Mår mycket bättre nu. Satte mig ner och andades lite, men ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag göra mig iordning så är det snart dags att åka till kyrkan. Och så lär jag väl mejla morsan o farsan innan de går totalt crazy, suck.


Och nej pappa! Jag hade inte glömt att det är farsdag idag, pratade till och med om det i veckan! Men dah, vi vaknar inte förrän på eftermiddagen din tid så hade inte hunnit skicka ett mejl! Ursäkta mig om det är för sent! Hade till och med tänkt fråga om det fanns möjlighet för en skype idag, men beslutade mig för att göra det nästa helg när det är syrrans födelsedag istället...


Sorry för att mina föräldrar fick en paragraf där, antar att jag borde skicka dem ett mejl. Första veckorna här så ville jag bara hem till mina föräldrar, saknade dem så mycket! Men nu, nä jag klarar mig utan dem.... Hehe, usch vad det där lät elakt x) Jag älskar mina föräldrar! Men jag är inte direkt "mammas flicka", och besides, alla vet hur jobbiga föräldrar kan vara ;)


Nä dags för en dusch! Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se