Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under november 2009

Av Lina Lilja - 8 november 2009 08:30

Jag hade en sådan fruktansvärt dålig dag så ni anar inte. Och det var jag inte ensam om... Jag vaknade imorse med känslan att det skulle bli en underbar dag, men jag har aldrig haft så fel. Dagen började rätt bra. Vi åkte och gjorde lite ärenden på morgonen, köpte födelsedagspresent till Nate och så. Åkte därefter och åt på TacoBell och sedan till Bowlinghallen där vi hade Nates födelsedagskalas. En katastrof, men tar vad som hände overall först, och sedan alla känslor.


Har aldrig bowlat så dåligt som jag gjorde idag. Skämdes nästan, suck. Men alla var på så dåligt humör, så ingen märkte något. Efter att Nate öppnat sina presenter så åkte vi till Kennys och gick till Lincoln Park, en park alldeles i närheten av hans hus. Det var varmt, kändes verkligen inte som november! Gick i t-shirt utan att frysa alls! I början var jag deppig och hade inte kul alls, men sedan satte jag mig på en gunga, och det är det bästa man kan göra när man behöver tänka på något eller är på dåligt humör. Vet inte hur det är för er, men för mig fungerar det varje gång i alla fall.


Mådde bättre efter det men den lyckan var inte långvarig... Jag, Charlie och Keila åkte till WalMart och köpte mat som jag och Keila lagade hemma hos Kenny som vi åt, och därefter åkte vi skridskor - värre katastrof än tidigare under dagen. Efter skridskorna åkte vi hem och jag, Keila och Graham har suttit och pratat i typ en timme nu. Jag borde sova, är rätt trött, men kommer aldrig kunna sova. Ska gå till sängs snart dock, Keila och Graham är på väg dit nu.


Okey, what happened today? Rodrigo och Arthur är så deppiga och sura för att deras familjer är elaka och bla bla. Jag är inne i mig själv för jag måste göra ett tufft beslut + att Ceci har varit jävligt elak mot mig och Keila har också bettet sig rätt illa, även om hon inte inser det. Nate var ledsen för att hans kompis inte dök upp på födelsedagsfesten, Kenny var sur för att Gud vet vad, och Nick var deppig för att alla andra var så deppiga. En jävla röra helt enkelt, men alla hade en jävligt dålig dag i alla fall, kan vi ju konstatera...


Jag har velat sparka, slå eller skada någon/något hela dagen idag. Bara så frustrerad så jag måste göra någonting. Slutade med att jag sparkade ett träd, Keila retade mig så jag slog henne några gånger (mest på skoj dock), och jag slog Ceci, inte på skoj. Hon slog mig tillbaka. Allt detta på skridskoåkningen (trädet var utanför precis innan vi gick in...). Jag har sagt åt Keila att hon måste köpa en boxningssäck till mig... Eller så måste jag gå till gym eller nåt, så jag får ta ut min ilska/frustration/energi någonstans istället för att skada någon. I alla fall så hade jag och Ceci ett stort bråk också, i ishallen, fast utan våld. Omg vad de sårade mig och gjorde mig arg, ni anar inte!


Borde egentligen sova nu. Ska upp om mindre än sju timmar, ta en joggingtur, hem och duscha innan kyrkan. Måste verkligen springa av mig min frustration - brukar hjälpa. Om jag kan sova, får väl se.. Hörs imorgon vänner! Sorry för så dålig uppdatering by the way...


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 7 november 2009 17:17

Sorry för så dålig uppdatering, har varit fullt upp. Igår så hade jag jätteroligt med tennisgruppen! Keila körde mig hem till Taylor där jag väntade och sedan kom några till så åkte vi tillsammans till Laserhallen. Har aldrig varit i en laserhall förut men det var grymt roligt och jag gjorde väldigt bra ifrån mig! (Första gången 9:a av 18, andra gången 5:a av 15.)


Efteråt åt vi pizza och skrattade åt flera händelser som varit under säsongen och hade jätteroligt. Coacherna var där också. Tennisgänget är verkligen supersnälla och jätteroliga och jag är glad att vara en del av det. Efteråt så körde Taylor oss tillbaka till hennes hus där Keila hämtade mig och körde mig till Kenny. Jag hade fruktansvärd huvudvärk så jag låg och sov tills vi åkte hem vid midnatt eller något. Tog en ipren och gick och la mig och sov till tjugo i tio. Känner mig mycket bättre nu!


Idag så ska vi fira Nates födelsedag. Ska bli grymt roligt! Vi ska vara i bowlinghallen, jippie! Ikväll ska vi åka skridskor I think, får väl se hur det blir med det...


Igår pratade jag med min kontaktperson på min amerikanska organisation igen, och fick ett alternativ jag inte vet om jag ska säga ja eller nej till än. Har typ en vecka på mig att fundera, så ska prata med lite kompisar och så och se vad de säger....


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 6 november 2009 21:15

Sitter i skolan och ar ratt uttrakad. Har seminar och vikarie. Ar klar med mattelaxan sa gor anatomylaxan, men har kort fast och kan inte hitta svaren pa internet sa ska hem och fraga Keila istallet. Darfor har jag inget att gora just nu och det ar en dryg halvtimme innan vi slutar. Suck. Har kollat mejlen - inga mejl. Har kikat runt pa lite forum, hittade inget intressant.


Skriver mer nar jag kommer hem, om jag hinner innan jag aker ivag till tennispartyt. Maste gora ett samtal innan ocksa. Hinner jag inte innan sa skriver jag nar jag kommer hem, borde bli kring 20-20.30 Sa irriterande att sitta vid ett amerikanskt tangentbord...


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 6 november 2009 03:37

Sista reklamen i Grey's nu. Ska gå och lägga mig så fort det är slut. Imorgon är det först skola, och på kvällen ska jag på party med Tennisgänget. Ska bli grymt roligt!


Hörs imorgon!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 6 november 2009 02:44

Grey's Anatomy börjar om en kvart så jag ska ta ett äpple och en flaska vatten och krypa in och lägga mig i Keilas säng. Har by the way hittat ett gymnasium i Täby som har precis den linjen jag skulle vilja gå (jurist/ekonomi) och skolan verkar rätt bra förövrigt. Men jag kommer bli tvungen att flytta hemifrån och tja, dessutom så tror jag inte mina föräldrar vill det. Men vi får väl se vad som sker, har fortfarand 2-3 månader på mig (någon som vet exakt sista datum??)


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 6 november 2009 00:06

Okey, jag vill verkligen inte ta sprutan då jag dels antagligen redan haft svininfluensan och dessutom så tror jag att vaccinet är farligare än sjukdomen i sig. Men mina föräldrar vill att jag ska ta den, så fine, jag ska ta den. Jag är inte rädd för sprutor eller något, så egentligen kvittar det, jag tror bara att det är onödigt.


I alla fall så är jag inne på ett forum och börjar läsa en tråd där de pratar om biverkningar de fått av vaccinet. Nästan alla har blivit sjuka på olika sätt, vilket gör att jag har fått världens ångest! Armarna har svällt upp på nästan alla, de har fåt feber, frossa, mått illa och blivit tvugna att stanna hemma från skola/jobb. Ångest? JA!


Aja, får hoppas att det löser sig. Vet inte ännu när jag ska ta sprutan heller, och jag har inga planer att sitta och oroa mig i veckor innan, det är bara töntigt...


Min dag har för övrigt varit mestadels bra. Hade Anatomy, Juveldesign (gjorde världens finaste halsband som jag är så stolt över! Bild kommer.), Matte och Tyngdlyftning. På tyngdlyftningen hade vi Geocashing, vilket är typ en form av orientering kan man säga. Det finns över hela världen så sök på Google om ni vill veta mer. Grymt roligt var det i alla fall!


Ang. flytt och korkade coordinators så finns det inte så mycket nytt att säga, men jag hoppas att jag får byta familj snart.


Nu ska jag nog gå in och kika på lite gymnasium, måste verkligen börja fundera på vart jag vill gå...


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 november 2009 23:16

Som ni kanske redan märkt så är jag barnsligt förtjust i Melodifestivalen och ajg är grymt ledsen att jag inte kommer få se det nästa år. Så har senaste tiden lyssnat en hel del på låtar från melodifestivalen på YouTube, och får ofta sådana där flashbacks och man blir lite "Åååhh, jag kommer ihåg den här låten". Det är mestadels låtar från tidiga 2000-talet som jag lyssnar på.


Sökte på YouTube idag på "Melodifestivalen" och hittade ett melodifestivalen-medley från melodifestivalen år 2000. Det är ingenting jag minns, men det innehöll alla klassiker fram till Tusen och en Natt, och det är så många man älskar! Det är så många artister och låtar man har tappat och glömt bort, så nu ska jag försöka väcka upp dem igen. Artister som jag ska lyssna på är;


Carola

Kicki, Bettan och Lotta

Björn Skifs

Tomas Ledin

Lasse Berghagen

Arja S (Kan inte stava hennes efternamn. Är egentligen inte överdrivet förtjust i henne, men hon har ett par bra låtar)

Lena PH

Tommy Sjögren

m.fl


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 november 2009 04:11

Även idag är klockan mycket när jag kryper i säng. Klockan är nu tio över nio, så jag ska krypa i säng. Kommer vara dödstrött imorgon - precis som idag.


Imorgon är det Nates födelsedag, han blir åtta år gammal. Grey's Anatomy på kvällen. Annars inga andra planer. Borde egentligen ringa Marla I guess, min kontaktperson på CETUSA. Har mejlat med henne massor, men borde verkligen behöva prata med henne. Idag bekräftade min värdmamma saker som jag länge misstänkt, vilket gör att jag ogillar min coordinator ännu mer. *Suck* This place SUCKS!


Hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se