Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under november 2009

Av Lina Lilja - 28 november 2009 21:49

Har gjort absolut ingenting på hela dagen. Suttit på samma fläck i soffan med datorn i knät hela dagen - förutom de 10 minutrarna jag tog en dusch. Hatar att bara sitta inne och göra ingenting, jag älskar att hitta på saker! Tyvärr gör inte min värdfamilj det....


Jag hoppas att vi åker någonstans snart. Vore trevligt att åka och äta någonstans eller så. Var hungrig så tänkte ta en bit från pizzan som var kvar från igår, men när jag öppnade kartongen så ändrade jag mig...


Hoppas planen på ishockey ikväll fortfarande gäller, för det är grymt kul att gå på ishockey! Dessutom är det nice om jag slipper sitta här inne i det här jävla huset också.


Nä nu tar vi ett djupt andetag, skakar bort all ilska och depp och försöker se saker och ting från den ljusa sidan. Återkommer när jag har hittat några ljusa sidor...


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 28 november 2009 19:29

Vet ni vad jag drömde inatt? Jag drömde att jag köpte tillbaka Happy. Vi skulle ställa upp i någon hopptävling, men tyvärr vaknade jag innan jag fick reda på hur det gick...


Vissa dagar saknar jag min kompis massor <3 Jag vet att hon har det superbra i sin nya familj, och det gör mig trygg, men samtidigt - hon var min bästis för flera år! Dessutom saknar jag hästarna över huvudtaget. Det är helt otroligt att jag inte har ridit på snart FYRA(!) månader!


Så hur ska jag göra när jag kommer hem igen? Visst kommer jag att ta upp ridandet igen, hjälpa kompisar med deras hästar, rida lektion och så - men kommer jag att köpa egen häst? Jag är väldigt tveksam på den fronten...


Vissa dagar går jag in på hastnet.nu och liknande sidor och allt jag vill är att köpa en egen häst, andra dagar så vill jag hellre försöka flytta hemifrån så fort som möjligt, och skaffa hund istället. Vart jag hamnar? Ingen aning.


Samtidigt som jag gärna hade haft egen häst så vet jag att jag kommer aldrig att kunna ha egen häst OCH flytta hemifrån, ekonomin räcker helt enkelt inte. Jag vill väldigt gärna skapa mitt eget liv, oberoende från mina föräldrar, och tillsammans med en liten hund så skulle drömmen vara fulländad!


Men det är fortfarande flera månader kvar innan jag åker tillbaka till Sverige, och då kommer jag att flytta hem. Sedan får vi se vad som sker, om jag bor kvar några år, eller om jag flyttar ut.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 28 november 2009 17:50

Känner mig grymt seg.. Keila är ute och julpyntar och jag sitter och lyssnar på Rix FM. Ceci står i duschen men så fort hon är klar ska jag hoppa in och ta en snabbdusch och sedan ska jag väl hjälpa till med pyntningen I guess.


Ceci klev precis ur duschen så ska ta en dusch nu. Insåg just att jag tappat mobilen också. Hade den i fickan och nu är den inte där, måste vara här i röran någonstans. Har ju suttit på iprincip samma ställe hela morgonen jue...


Aja, höres!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 28 november 2009 16:38

Kul rubrik va? Lika kul är livet just nu... Let me tell ju vad som hände efter att jag bloggat för sista gången igår.

Jag surfade in på mejlen och så, checkade allt en sista gång innan jag skulle stänga av datorn. Ville gärna lyssna färdigt på sången jag lyssnade på också. Ser Keilas bil rulla in, och jag tänker vad fasiken gör hon hemma så tidigt? Och hon KÖR!


Ceci har vaknat till också, och gör iordning mjölk till Eli som börjat skrika lite. Vi hör flera röster, bl. a. minst en mansröst vilket gör oss liiite oroliga. Dörren var låst dock, och den som låser upp och kommer in är Graham <3. Bakom honom kommer en något berusad Charlie, inte grymt berusad men lite rund under fötterna var han... De varnar oss att Keila är väldigt berusad så jag stänger snabbt ner datorn, springer in på toa och springer ner i källaren. Hinner se en väldigt sur Kenny också innan jag går och lägger mig (varken Graham eller Kenny dricker, och de verkade båda rätt sura...). Hann aldrig se Keila, och de är jag glad över. Däremot är hon skitsur och irriterad nu, gissar på att hon har en grym baksmälla.


Klockan var efter nio idag när jag vaknade. Sover aldrig så länge! Men det var skönt att få sova ut i alla fall. Får se vad som händer senare. Om Keila mår såhär lär vi väl inte komma ur huset idag heller... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!


Aja, hörs senare!

Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 28 november 2009 05:59

Sitter just nu och lyssnar på Tomas Ledin och tänker tillbaka på min helt underbara sommar. Den kortaste sommaren jag någonsin varit med om, och så mycket Tomas Ledin som jag lyssnade på då har jag aldrig lyssnat på tidigare. Hans CD snurrade om och om igen! Äääälskar hans låtar, framför allt härliga sommardagar, då finns det ingen bättre musik att kompletera med!


Nä nu blev jag lite sentimental här känner jag... Men ibland är det svårt att leva i nuet, och då får man njuta av sina minnen! Jag måste säga att jag är förvånad över hur bra jag har lyckats hålla mig över vattenytan trots alla jobbiga stunder i USA. Hade det här varit ett och ett halv år sedan hade jag brutit ihop totalt och åkt hem efter en vecka - utan att skämta. Jag har verkligen vuxit till en äldre, mognare och starkare människa, och med hjälp av USA så mognar jag ännu mer!


Trots allt negativt som hänt under dessa månader så är det här det bästa som hänt mig - någonsin. Jag ångrar inte att jag åkte, ingenstans. Det är det bästa beslut som jag någonsin tagit, och för varje dag så imponerar jag mer och mer på mig själv, jag är en helt underbar människa! Jag har visat sidor som jag inte visste att jag hade, och jag har utvecklat sidor som jag önskade att jag hade. Jag har blivit mer självständig, och bättre på att ta hand om mig själv. Jag har lärt mig att slita mig från tryggheten i familj, vänner, hemma och likn. och skutta ut i folkvimlet där man inte känner någon. Jag litar mer på människor, inklusive mig själv, och jag är stolt över mig själv.


Helt enkelt är jag glad över att jag är jag och det tror jag är den största anledningen till varför jag lyckats hålla mig flytande under alla försök till att dränka mig. Med dessa tankar ska jag nu ta och krypa i säng. Alla andra sover redan, och Gud vet när Keila kommer hem. Jag tänker inte vänta på henne i alla fall, Ceci gick och la sig på övervåningen för att kunna ha koll på ungarna, så jag tänker krypa ner i min egen säng. Klockan är bara elva men det känns som mycket senare!


Vad som händer imorgon vet jag inte. Vi kommer med största sannolikhet gå på hockey på kvällen - om inte Keila spenderade alla sina pengar på krogen ikväll vill säga (okey, förlåt. Ska knipa igen och vara snäll!). Annars inga planer över huvud taget så vitt jag vet. Hoppas att Kerston mår bättre så vi kan hitta på något!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 28 november 2009 05:14

Det här kommer bli det mest personliga sexinlägget jag skrivit hittills. Kanske ångrar jag mig efteråt, men som bloggare tror jag att man tjänar på att vara så öppen som möjligt. Hade jag haft mer erfarenheter hade jag troligtvis använt dem till att göra sexinläggen bättre, men tyvärr har jag ju inga sådana och det är det som detta inlägget ska handla om.


Jag är trots 16 år gammal. Som de flesta andra 16-åringar så längtar jag naturligtvis efter sex och en partner. Vilket jag längtar mest efter har jag ingen aning om, antagligen en blandning av båda.


Jag är helt utan erfarenheter. Jag skäms inte över det, jag är istället stolt över att jag inte hade fyllesex med första bästa vid 13 års ålder, utan väntar tills jag verkligen känner mig redo. Alla drömmer om den perfekta första gången, men jag tror inte att en enda har haft den. Har man aldrig övat förut så kan man ju inte få det perfekt första gången, right?


Men samtidigt drömmer jag, som de flesta andra, fortfarande om första gången. Alla vet att första gången inte kommer att bli perfekt, men varför sluta drömma? Alla älskar ju sex, så varför skulle inte jag göra det liksom? Man är redo, kåt och bara väntar på den bästa partnern. "Så fort tillfället dyker upp liksom".


Jag är okysst också, näst intill. Visst har jag pussat en hel hög med klasskompisar under mellanstadiets "Ryska Posten" och ni som följt med bloggen ett tag kanske minns festen i somras, något jag helst vill glömma dock... Men närmare har jag inte varit, och jag har aldrig haft ett förhållande heller - om man inte räknar killen jag var tillsammans med i mellanstadiet.


Så när kommer den där perfekta chansen? När kommer möjligheten till den "perfekta" första gången? Hur kommer det se ut? Vad kommer vi att göra? Kommer jag att njuta? Med VEM kommer det att vara??


Jag vet att jag har en hel hög med oskulder som läser bloggen, och jag kan ju inte ge dem personliga råd och tips. Så har jag några mer erfarna människor som skulle kunna ge en kommentar med lite tips inför första gången? Kanske till och med någon som vill gästblogga och skriva om sin första gång? Vad sägs?


Och vad säger ni oskulder? Känner ni igen er i det jag skriver? Jag menar, det är ju inte direkt någon hemlighet att 16 åringar kokar över av hormoner som gör att allt de kan tänka på är sex! 

Pga vart jag befinner mig just nu så lär första gången antagligen dröja ett tag, och visst suger det lite, men samtidigt så väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge, right? ;)


Nä, men på riktigt. Visst satt man där några gånger i våras/somras och funderade på om man inte skulle hoppa på första bästa och få det gjort, orka vänta ett helt år till liksom! Jag vill ha det NU! Jag säger inte att jag kommer att komma tillbaka till Sverige lika oskuld som jag lämnade landet, men det är mest troligt.


Jag tror att det är som med allt annat. Man ska bara sluta tänka på det, sluta hoppas, sluta vilja, och när man minst anar det så händer det. Men som kåt 16-åring med sprudlande hormoner är det svårt....


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 28 november 2009 02:47

Har nämnt lite raggningsrepliker innan, men det var längesedan och dessutom inte så många. Jag äääälskar raggningsrepliker. Tycker de är väldigt roliga och man skulle lätt få mig på fall med en sådan. Här kommer några av mina favoriter (jag har vääldigt många!);


Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex.

 

Om en tjock gubbe kommer och stoppar dig i en stor säck, oroa dig inte, tomten försöker bara ge min den perfekta julklappen

 

Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla?

 

Du är så het så du får djävulen att svettas...

 

Nåå! Hur går det för mig?

 

Om jag frågade dig om du ville ha sex med mig, skulle ditt svar då bli det samma som svaret på denna fråga?

 

Gud måste vara upprörd i kväll, han saknar ju en ängel.

 

Snygga skosnören, ska vi hångla?

 

Kommer inte på fler just nu, men det finns så många! Har ni några bra? Har ni någonsin använt någon? Hur fungerade det?


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 28 november 2009 01:19

Åkte en sväng till WalMart, hälsade på Charlie och hans släkt som var här och så hyrde vi filmer och köpte pizza som vi ätit till middag. Det var skönt att komma iväg en stund, men humöret är inte på topp direkt.


Vad Tamela sa till Keila var att CETUSA sagt till henne att jag måste vara flyttad på måndag. Som om man aldrig hört det förut liksom... Tamela sa att hon inte hade någonstans för mig att bo (för hon har inte gjort ett skit och hon har haft TVÅ MÅNADER på sig!!). Keila har till och med planer för oss tills på torsdag - som hon gjorde EFTER att Tamela ringt. Idiotiska människor. (Förlåt, lite upprörd bara.)


I alla fall så frågade Tamela Keila om hon visste en familj som jag kunde bo hos. FÖR I HELVETE, DET ÄR DITT JOBB OCH DU SKA FIXA NY FAMILJ - INGEN ANNAN! Jävla piss människa. Hoppas att jag får flytta till någon helt annan del av landet, till en bra familj som BRYR SIG om MIG.


Keila kom precis upp från källaren. Tydligen så ska hon ut med Charlie. Hon frågade inte ens om det var okey, hon bara bestämde det! Nice.. Så hon gör upp planer för sig och själv är jag fast i det här jävla huset med ett par filmer. Skit piss människa. Så jävla less.


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för alla dåliga ord jag använde i detta inlägget. Jag hoppas att alla mina läsare, och Gud, förlåter mig och älskar mig trots allt. Nu ska jag se om datorn kan roa mig ett par timmar tills jag kan gå och lägga mig - än känns det liiite tidigt (klockan är tjugo över sex...).


Puss o Kram
Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se