Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under november 2009

Av Lina Lilja - 27 november 2009 21:30

Tog en härlig prommis ute i det härliga vädret. Det känns som april eller något, det är varmt och strålande, värmande sol! Såg även någon typ av rovfågel när jag var ute och gick, härligt härligt!


Kände mig mycket bättre när jag kom tillbaka. Var verkligen väldigt uppfriskande! Har suttit och tittat lite på film nu, och just nu pratar Keila med Tamela vilket gör mig lite orolig, få se vad hon säger...


Tänkte jag skulle försöka lägga upp lite fler bilder på resdagboken nu. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 27 november 2009 19:03

Har så gryyyyyymt tråkigt. Kerston spydde just igen, så gissar på att vi blir fast här hela dagen. Suck. Klockan är här i Kansas tolv, och jag sitter fortfarande i pyjamas och utan att ha gjort mig iordning. Underbara dag! - NOOT!


Sorry att jag är så deppig, känner mig bara fruktansvärt deppig just nu. Saker och ting går helt enkelt inte som jag hoppats på idag, och tanken på att vara fast här inne hela dagen gör mig bara less.


Tänkte att jag skulle ta en joggingtur eller promenad nu. Har inte bestämt mig för vilket än men jag måste få komma ut och röra lite på mig i alla fall. Hoppas alla hemma i Sverige har en underbar fredagkväll! Försökte titta på livesändningarna från Globen på svt men pga att jag sitter utanför Sverige så funkar det inte - blä.


Hoppas ni som har det där har kul i alla fall, nästa år ska jag dit igen! Alla andra tittar väl på idol tippar jag, har ni någon favorit?


Nä, nu ska deppiga jag ta och röra lite på mig. Har suttit och tråkat vid datorn i flera timmar så ska lägga ifrån mig den en stund nu. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 27 november 2009 17:35

Keila åkte iväg för att handla lite, och är nu på väg tillbaka. Hon ringde och frågade om vi ville åka och äta någonstans, och vi sa okey så skulle precis gå och börja göra mig iordning och så när Kerston spydde för andra gången denna morgonen. Dessutom spydde Nate en gång inatt, så det är riktig sjukstuga här hemma.


Får se hur det blir med att komma iväg från det här huset idag... Keila lär vara hemma inom ett par minuter så vi får höra vad hon säger då och hur Kerston mår. Längtar tills jag får flytta ut från detta hus...


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 27 november 2009 16:19

Hejsan allihopa!

Vaknade och gick upp för typ en timme sedan. Jag, Nate och Kerston är de enda som är vakna så vi tittar på tecknad film och jag sitter och läser lite bloggar och uppdaterar mig lite i vad som händer i världen.


Har absolut inga planer alls för dagen, och Keila sover fortfarande. Hoppas det händer något i alla fall, det är ju Black Friday så alla affärer har typ jättemycket reor och så går alla och shoppar typ 3 på morgonen. Keila skulle också göra det men hon handlade upp alla pengar igår så det blev sovmorgon istället.


Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 27 november 2009 05:36

Har ni hört Måns Zelmerlöws nya låt Impossible? Den är grymt bra, så har ni inte gjort det så lyssna in den! Gissar dock på att den rullar dygnet runt på svensk radio... I alla fall, så har ni tänkt på texten?


Han sjunger om att han gjorde ett stort misstag, att han vill ha "dig" tillbaka, men att det är omöjligt. Har han äntligen insett att vad han gjorde var fruktansvärt dumt? Sjunger han om sitt ex Helena?


När han var med i idol så tyckte jag att han var sååå gullig med hans flickvän. Jag var helt säker på att det skulle vara dem förevigt och att han aldrig skulle svika henne, men ack så fel jag hade. När de gick skilda vägar i början av 2008 så trodde jag att världen gått under, det var omöjligt! Det var liksom det perfekta paret!


Visst är Måns och Marie gulliga, men det är inte i närheten av hur gulliga Måns och Helena var tillsammans. Jag vet att det inte är min ensak egentligen, och de hade säkert bra anledningar till att göra slut, men tror ni att han sjunger om henne? Texten stämmer rätt bra om det.... Kolla in det själv här;

http://www.youtube.com/watch?v=Ppm6ixva3-I


Tja, ska försöka släppa det där nu. Är grymt trött så ska krypa i säng. Hörs imorgon! Har inga planer alls för den dagen så vi får se vad som händer...


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 27 november 2009 03:16

Hittade en artikel på aftonbladet.se om svenskars google-vanor. Sex hamnar alltig högst på listan, men i år så är det tydligen mode och kläder som regerar! Chockande. Nu fattar jag varför Blondinbella har lyckats så mycket bättre med sin blogg än vad jag har med min, sex är ju ute ju tydligen...


Nä, skämt åsido. Sex är fortfarande ett vanligt sökord, och vet ni vilken stad som är på nionde plats på listan av städer som söker mest på ordet sex? Gävle! Jag bidrar nog rätt rejält till den placeringen skulle jag tippa på...


Alltid kul att läsa vad andra läser om på nätet, eller vill läsa om. Här kan ni läsa hela artikeln;

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6195104.ab


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 27 november 2009 02:37

Efter senaste inlägget så tog jag en dusch och därefter åkte vi in till Wichita. Vi hämtade Nick och sedan åt han, jag, Ceci och Keila lunch på Denny's. (De andra barnen var hos deras pappa.) Sedan har jag shoppat massor - spenderat ALLDELES för mycket pengar idag. Suck...


Jag köpte två tröjor, en ny handväska, mascara, concealer, en tjocktröja + godis, lunch och bio. Bev en heeel del pengar, men är nöjd med köpen i alla fall!


Vi gick på bio också, som jag sa, hehe. Gick på The Blind Side, en film ni måste se! Grymt bra och lärorik, hade ett bra budskap och den var bra som film också. Definitivt något ni måste titta på!


Vi åkte och hämtade de andra ungarna också, och nu sitter vi här hemma och ska äta middag. Återkommer snart med ett inlägg om svenskars Google-vanor.


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 26 november 2009 16:30

Igår hade jag och en Graham en rätt intressant diskussion. Det började något i stil med om vi var mer republikan eller demokrat, och vi båda lutar mer åt demokrat hållet. Samtidigt älskar vi inte allt Obama gör, till exempel är han väldigt mycket emot homoäktenskap. Vi fortsatte diskussionen med att USA är inte riktigt ett land, det är mer en nation där människor från hela världen möts. Det är ett land som andra länder ser upp till, och Amerikas president är den mäktigaste personen i världen. Så borde inte USA vara ett land där alla är accepterade, ett land där alla behandlas lika??


Okey, innan jag fortsätter måste jag förklara lite bakgrundinfo först. För det första så har mer än hälften av mina amerikanska vänner en annan läggning än straight. Graham är en av dem, men han är varken homo eller bisexuell. Han definierar sig som assexuell, och helt ärligt, jag har aldrig mött en sådan människa förut. Jag har mött människor av de flesta läggningar. Jag har mött straighta, homosexuella, bisexuella, transpersoner av alla dess slag, jag har även pratat med en tjej som hade haft sex med en hund! Men jag har aldrig i hela mitt liv stött på en människa som helt enkelt säger att han/hon inte är sexuellt attraherad av någon eller något. Jag tycker det är väldigt intressant!


I alla fall så tänkte jag spinna vidare på det där med att USA borde vara ett land där alla är accepterade och behandlas lika. USA har verkligen människor av alla dess slag, och de alla flesta är invandrare. De egentliga amerikanarna, dvs indianerna, exsisterar knappt längre, och de är inte speciellt accepterade heller.


Till exempel så kollade jag upp det där med samkönat äktenskap - och blev chockad! Jag visste att vissa stater accepterar det, men inte att det bara var 2(!) stycken! Det är bara delstaterna Massachusetts och Connecticut som accepterar det! Wow... Och sedan så förekom det ju i Kalifornien men efter att Obama blev president så röstade de emot det så just nu så är giftermål bara accepterat mellan man och kvinna (vilket är konstigt med tanke på att Kalifornien måste vara det stället i världen där det finns flest gaymänniskor). Btw så är det inte alls speciellt många länder som accepterar homoäktenskap, det är bara i dessa länder som det är möjligt;  Sverige, Norge, Belgien, Nederländerna, Spanien, Kanada, Sydafrika och i delar av USA som jag sa... Jag är glad över att jag är svensk, för vi accepterar verkligen människor på ett helt annat sätt än större delen av resten av världen gör!


Sedan är det det här med svarta. Det är samma sak där! Visst att de fick en svart/vit president nu, men det är ändå lååååååångt kvar! Människor gör sån grymt stor skillnad mellan svarta och vita här så det är sjukt. Det är betydligt värre än Sverige och deras "turkar". Och USA som skulle vara en förebild, hur blev det med det???


Dessutom så gör de en grym skillnad på män och kvinnor. Män är bättre än kvinnor, det är den bilden många amerikanare har. Varför är det så?


Så tja, det här är den slutsatsen som jag och Graham drog;

"Amerika accepterar alla - sålänge man är en vit, straight man."

 

Jag är grymt tacksam över att vara svensk, och jag är numera en stolt svensk - efter att ha sett hur resten av världen behandlar sina medmänniskor. Dessutom fick jag en kommentar av en kille som gjorde att jag dels är stolt över att vara svensk, och dels tyckte jag att den var så grymt bra så jag ville att alla skulle läsa den. Därför lägger jag upp den här i inlägget så att ni kan läsa det. Han kommenterade inlägget "Lesbiska mer accepterade än bögar?"

 

Vad ska man säga? folk överlag fokuserar aldeles för mycket på att dömma sina medmänniskor för saker som inte ens angår dem, än mindre påverkar dem.
Och vad gäller USA så är det knappast någon nyhet att landet är överfullt av hatfulla kättare som kallar sig kristna utan att bry sig om att bibeln uttryckligen säger att Gud reserverar räten att döma för sig själv och att vi människor ska älska varandra för dem vi är.
Denna kommentar är skriven av en heterosexuell, troende kristen man som anser att ALL kärlek mellan människor är vacker och av godo. :)

 

Och det är så sant det han säger också, ALL kärlek mellan människor är vacker och av godo!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se