Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under november 2009

Av Lina Lilja - 26 november 2009 16:11

Okej, jag är rätt irriterad. Minns ni inlägget jag skrev igår? Lesbiska mer accepterade än bögar? Där jag skrev om hur kyssen mellan Madonna och Britney var okey men inte Adams kyss var okey? Nu har tydligen aftonbladet kommit på precis samma idé!


Läs det här;

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6188370.ab


De har alltså skrivit nästan samma sak som jag har gjort. Kanske snott lite idéer? Eller var det helt enkelt så att det bara dök upp i deras tankar helt ifrån ingenting? Ingen aning, men en sak vet jag i alla fall - jag var först!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 26 november 2009 07:20

Det känns konstigt att tänka att mina föräldrar antagligen är på väg till jobbet nu, eller tja inom tio minuter i alla fall, medans jag är på väg till sängen... Skulle egentligen skriva ett inlägg om en diskussion som Graham och jag hade idag, men jag, Ceci och Keila diskuterade ämnet endel och så, och sedan stängdes internet ner och jag orkade inte börja om nu, klockan är snart halv ett, så ska krypa i säng istället och skriva inlägget imorgon istället.


Sitter och lyssnar på Rix Morgonzoo. Första gången sedan jag kom till Amerika. Konstigt men kul - äääälskar Morgonzoo!!! Anyway...


Idag låg Ceci hemma sjuk hela dagen. Jag, Graham, Nate, Kerston och Kenny åkte till ett museum, kind of, och spenderade större delen av dagen där. Vi skulle åka till ett Zoo sedan, men Nate mådde inte bra och på vägen dit så spydde han så vi åkte hem till Kenny och tittade på film istället. Pappa ringde också, och jag kände hur dålig svenskan var! Han ställde en fråga och jag svarade något i stil med;

"Det kvittar absolut ingenting" och mitt i meningen inser jag att så kan man absolut inte säga... Jag menade såklart det spelar absolut ingen roll.... Samma sak när jag skulle mejla min svenska organisation nu på kvällen;

"Jag vill ha min mobil med mig" Insåg dock problemet och ändrade till "Jag kommer att ha min mobil med mig". Snacka om att tappa svenskan, strange....


I alla fall så åkte jag och Graham till Keilas jobb och gjorde lite ärenden. Vi åkte till KFC, mötte Kenny och barnen + Keila och Eli. Åt mat och därefter så gick vi på ishockey. Var grymt roligt att se på hockeyn i alla fall! Älskar att se på hockey, även om arenan inte var lika häftig som Gävles... Dock förlorade "vårat" lag med 1-3.... Sucked.


Åkte hem, och nu ska jag gå och lägga mig. Vad vi gör imorgon vet jag egentligen inte, mer än att på kvällen så ska vi gå på bio (ungarna ska till deras pappa och fira thanksgiving..).


Nä, nu måste jag slita mig från radion och krypa i säng. Höres imorgon!


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 25 november 2009 17:45

Har precis borstat tänderna och klätt på mig efter att Graham ringt och sagt att han är på väg. Orkade inte sminka mig dock (ääälskar att gå osminkad! Det blir lite slappt liksom...). Förra lördagen, den lördagen jag var på biblan, var helt underbar. Jag gick i myskläder, osminkad och i glasögon hela dagen, och gjorde mest ingenting, trots det fick jag massor gjort. Helt underbart!


Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om. Ceci är sjuk så det blir bara jag, Graham, Kerston och Nate. Får se vart vi tar vägen, hehe. Graham är här nu så måste gå! Hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 november 2009 16:56

Hittade en artikel som passade väldigt bra till ämnet vi pratat om senaste veckan. Många av er har antagligen redan hört talas om det, jag vet att artikeln är några dagar gammal, but still. Jag ville reflektera över det, då det är ett sådant bra exempel.


Jag pratar om Adam Lamberts uppträdande på American Music Awards i söndags. Så fort jag läste så fick det mig att tänka tillbaka till 2003 när Madonna kysste både Britney Spears och Christina Aguilera under framträdandet på MTV Video Music Awards. Nog blev det en hel del uppståndelse, men inte fasiken förbjöd de någon av dem att medverka i morgontv, och ingen sa att det skulle förstöra deras karriär.


Jag kan hålla med om att Adams framträdande var lite mer än så, och att det kanske blev lite väl vulgärt emellanåt, men still, vad är det som gör att hans uppträdande gör att 1500 människor skickar in klagomål om uppträdandet? Varför är det okey för tjejer att kyssa tjejer på scenen, men inte okey för killar att kyssa killar? Vad är skillnaden???


Läs artiklarna själv här, och bedöm, ge en kommentar om vad ni tror.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6174827.ab

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6181114.ab


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 november 2009 16:24

Min absoluta favorit-julsång är "Last Christmas" och vilken grupp tror ni har gjort en version av den låten? Inga mindre än Alcazar! Musikvideon är rosa och fluffig - precis som Alcazar alltid gör det - och de sjunger superbra. Jag vet att jag är löjligt kär i Alcazar, och emellanåt så blir musikvideon nästan lite väl fluffig och gullig, men det funkar! Kika in den själv och ge erat omdömme;

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 november 2009 15:56

Godmorgon vänner!

Sitter och tittar på 27 Dresses (för miljonte gången) och gör lite researching för blogginlägg. Har två blogginlägg på ingång från artiklar på Aftonbladet. Blir antagligen rätt mycket bloggande idag, lär väl inte komma ur huset förrän vid lunch skulle jag tippa på... Och vad vi ska göra då har jag ingen aning om!


Ska förbereda kommande inlägg nu, så ni får se dem snart! Hoppas att ni har en underbar dag =)

Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 november 2009 05:20

Som ni ser så har bloggen fått ett helt nytt utseende. Äntligen har jag avslutat vad jag påbörjade och jag blev mycket nöjd! Vad tycker ni??


Ska krypa till säng nu. Har INGEN aning om vad som händer imorgon, antagligen så kommer vi hänga endel med Graham (Keila jobbar hela dagen). Men ska ta sovmorgon och om det är hyfsat väder så blir det en joggingtur. Sedan får vi se vad som händer.


Höres!
Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 november 2009 01:23

Gjorde ett personlighetstest. Här har ni resultatet, det som står i fet stil är saker som jag känner igen mig i extra mycket...


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

 

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

 

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

 

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

 

Som ni ser så har testet ganska mycket rätt! Är ni intresserade av själv göra testet så kan ni göra det här;

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


Berätta gärna hurvida ni tyckte testet stämde eller inte!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se