Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under november 2009

Av Lina Lilja - 25 november 2009 00:09

Att skriva om tjejsex var superlätt. Söker du på "tjejsex" på Google så får du fram miljontals bra svar. Söker du på "killsex" däremot, så är svaren inte ens hälften så många, och dessutom inte ens hälften så bra. Varför? Lever tjejer ut sin dröm mer än killar gör? Eller är det bara så att tjejer är mer öppna om det, och killar gör det men inte pratar om det? Värt att forska vidare på, men inte just nu, för det var inte det det här inlägget skulle handla om....


Om du är kille och är intresserad på killsex så har jag i alla fall fått fram att då ska du gå till en nudiststrand, lägga dig i buskarna i utkanten av stranden och se kåt ut. Tydligen är det mycket sex i buskarna kring nudiststränder, vilket är intressant. Jag trodde människor på nudiststränder bara var normala människor som gillade solen även på mer intima delar, men tydligen så är det extremt kåta människor som kommer till nudiststränder! (Hoppas ingen tog illa upp, var noll procent seriös. Och dessutom kanske inte jag borde säga något, som driver en blogg där det enda mina läsare vill läsa om är sex....)


Annars är det svårt att få fram mycket till information. Det mesta jag hittar är forum där frågan är ställd "Vart hittar jag en partner om jag vill ha killsex?". Det verkar som om det är enklare för tjejer, de bara går ut på krogen eller till en fest och raggar upp en tjej och går hem och lever ut sina drömmar, medans killar är mer osäkra. Är det samma sak i hetrosex? Är tjejen den mer dominerande personen överlag, och den mer säkra personen i sängen? Är killarna fega i ämnet sex?


Sedan verkar det också som att det är fler killar som blir upphetsade av tjejsex, än tjejer som blir upphetsade av killsex. Eller överlag så verkar det som att människor tycker att tjejsex är vackrare. Varför är det så? Det är ju trots allt sex mellan samkönade det handlar om... Själv så blir jag lite upphetsad på tanken av två killar tillsammans. Det är något speciellt med killar som håller händer eller kysser varandra av någon anledning, och går man ett par steg längre gissar jag på att det bara blir bättre, hehe. Okey, sorry, ska försöka hålla det seriöst här.


Nä men jag vet inte, kommer inte så mycket längre. Det verkar som att tjejer lever ut sina drömmar mer än killarna gör, eller åtminstone pratar mer om det. Det vore intressant om jag hade några manliga läsare som kunde svara på hur det är i deras kompisgäng och med dem. Själv har jag inte så bra killkompisar så att jag vågar fråga, hehe. Får söka lite och se om jag hittar mer information och kommer tillbaka till ämnet.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 24 november 2009 23:45

Kom hem från skolan för ett tag sedan och var utlåst - IGEN! Ceci har nyckeln och hon var inte på bussen och ingen var hemma. Dock kom Ceci hem efter typ en halvtimme med en kompis. De sitter på övervåningen och tittar på film och jag i vårat rum och käkar Riesen och lyssnar på Carola.


Är så grymt trött. Kunde inte sova inatt utan var vaken typ en miljon gånger. Men nu har jag fem dagar ledigt där jag kan sova hur mycket jag vill. Fast samtidigt så är det kul att gå i skolan, ääääälskar skolan här, så det är lite blandade känslor...


Idag har jag, hittills i alla fall, haft en MYCKET bra dag! På engelskan gjorde vi om en julsång till en thanksgiving sång, och sedan satt vi och pratade. Teatern så tittade vi lite på film och sedan så visade vi upp våra dueter. Min gick helt okej, är nöjd.


På historian tittade vi på film och på seminar så hade mina gulliga vänner kommit ihåg mig så de tog med sig lite snacks och läsk och så firade vi min födelsedag, hehe. Satt och pratade hela lektionen.


Keila lär inte komma hem förrän om typ 1½ timme, så tänkte fixa det där killsex inlägget som jag lovat så länge. Plus att jag kom upp med flera nya idéer om sex och kärleksinlägg under historian idag (fråga inte varför...), så ämnen jag planerar att prata om är bland annat Kondomhistoria och Kärlek och Krig.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 24 november 2009 04:46

Ska ta en dusch nu och sedan krypa i säng. Vi åkte och firade Tamelas födelsedag, något jag egentligen inte ville men det var väl bättre än att sitta inne och göra ingenting, I guess.. Sent i säng idag, men imorgon är sista dagen i skolan innan "helg" så det får väl gå ändå. Har en trevlig diskussion med familjen, kind of, så vill inte riktigt gå och lägga mig heller^^


Nä, men måste verkligen ta en dusch och krypa i säng, hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 24 november 2009 04:46

Ska ta en dusch nu och sedan krypa i säng. Vi åkte och firade Tamelas födelsedag, något jag egentligen inte ville men det var väl bättre än att sitta inne och göra ingenting, I guess.. Sent i säng idag, men imorgon är sista dagen i skolan innan "helg" så det får väl gå ändå. Har en trevlig diskussion med familjen, kind of, så vill inte riktigt gå och lägga mig heller^^


Nä, men måste verkligen ta en dusch och krypa i säng, hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 23 november 2009 23:45

Det var bara en vecka sedan jag blev utlåst sist, och tror ni inte att det händer idag igen?? Joo då. Frågade Ceci imorse om hon hade nycklarna, och japp det hade hon sa hon. Kommer hem, översta låset är låst men inte nedersta låset. Hon försöker låsa upp och inser sedan att hon bara har nyckeln till nedersta låset - dumbom! Vart fasiken hon har lagt den andra nyckeln vet bara Gud, men som tur var så kunde Graham åka hem och släppa in oss.


Nu sitter jag och gör mest ingenting. Har svarat på massa mejl, och tänkte skriva lite julkort och skicka till Sverige nu. Därefter ska jag ta en dusch.


Har haft en bra dag! Ganska slapp dag, men grymt rolig. Tittade på film på anatomyn, juveldesignen är alltid rätt slapp, matte var som vanligt och sedan på tyngdlyftningen spelade vi en variant av flaggan och jag ägde! Mitt lag vann båda gångerna, haha. Och så valde vi lag också, precis som i filmerna ni vet. Jag blev ena kaptenen och fick välja lag, vilket jag ångrade lite efteråt egentligen. Det hade varit kul att veta när man hade blivit vald, hehe. Men men, kul var det i alla fall.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 23 november 2009 03:12

Japp, nu har mitt 17:de år här i livet börjat. Känns konstigt att verkligen vara 16 år gammal och att dessutom firat födelsedagen utan familjen. Men jag hade en mestadels bra dag ändå så jag är nöjd.


Alla har åkt hem utom Graham och Charlie som fortfarande hänger hos oss. Vi har jättetrevligt och jag har precis gjort min matteläxa. Så stolt att jag gjorde hela utan några störelsemoment! Trots att datorn satt en decimeter ifrån mig så lät jag den vara (eller tja, jag lägger upp bilder på nätet så när ena laddat klart så klickade jag bara att den skulle börja ladda upp nästa, men det räknas inte riktigt...). Ni kan gå in på Resdagboken.se och klicka in alias Lina93. Jag har lagt in flera nya bilder nu! Eller nya och nya, från halloween och så... Har varit väldigt dålig på att lägga in bilder på senaste tiden - ber om ursäkt för det!


Ska alldeles snart gå och lägga mig. Skola imorgon och tisdag - sedan är vi lediga i 5 dagar, jippie! Thanksgiving you know ;) Tror inte vi ska fira det något dock. Alla firar ju med familjer, och Keilas familj bor 16 timmar härifrån (och dessutom ligger hennes mormor på sjukhus med bruten höft och fick en hjärtattack när hon låg där innan hon skulle in på operation). Barnen firar med deras pappor och alla kompisar firar med familjen. Så tja, vi firar det väl inte mer än vad vi gjorde idag, I guess....


Nä ska krypa i säng snart. Ska försöka lägga in lite bilder från idag på resdagboken bara, så ni får se de fina presenterna jag fick! =) Hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 22 november 2009 23:32

Kunde inte komma på någon bra rubrik så det blev som det blev... Pratade med familjen + farmor och farfar först. Härligt att prata med dem igen! Saknar dem massor, känns konstigt att fira min födelsedag utan dem...


Efter det var vi i kyrkan och därefter åkte vi hem och fixade det sista. Kenny, Graham, Charlie, Ginny, Dylan, Alex, Luke, Micheal, Rodrigo, Arthur, Norman och Chris är alla här och firar födelsedag/thanksgiving tillsammans med hela min värdfamilj (Ceci, Keila, Nick, Nate, Kerston och Eli). Har ätit maaassor med god mat såsom skinka, kalkon, potatismos, och till efterrätt var det brownies och paj. Sååå gott!


Fick endel födelsedagspresenter också =) Av Rodrigo och Micheal fick jag en jättefin ring. Av Ceci och Keila fick jag ett jättegulligt halsband och av Graham, Kenny och Charlie fick jag ett annat jättegulligt halsband. Bilder kommer på resdagboken.se inom kort. Av Ginny och Luke och deras ungar Dylan och Alex fick jag 20 dollar, det behöver jag verkligen!


Nu sitter vi och tittar på en jättespännande film. Hör av mig igen senare!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 22 november 2009 15:23

Tänk att idag är det min födelsedag! Känns konstigt att inte fira den med familjen, men det blir nog bra ändå får vi hoppas. Måste berätta vad min kära värdfamilj gjorde inatt x)


Jag gick och la mig vid halv elva, först som vanligt... Vid fem minuter över tolv så vaknar jag av "Happy Birthday" som Keila, Ceci, Nick, Nate och Graham fint står och sjunger för mig. De ba "Vi såg att klockan var fem över tolv och din födelsedag, så vi var tvugna att sjunga för dig x) Nu får du somna om!"


Haha, gulliga. Vaknade vid sex idag och kroppen ville inte somna om. Det var som att "Nä, men det är den 22 november idag, du ska ligga spänd och vänta i flera timmar nu. INTE somna om!" Tillslut somnade jag om i alla fall och vaknade vid åtta då jag gick upp.


Eftersom vi ska ha massa gäster idag så var Keila redan uppe. Tända ljus, rent hem(!) och lite musik. Myyyysigt. Nu väntar jag på att skypa med svenska familjen.


Haha, skickade ett eCard med "Happy Birthday" till mig själv igår, man måste ju backa upp om folk glömmer liksom x) Men jag behövde inte oroa mig. Har fått ett från familjen också, + mejl från mormor(som jag visserligen läste igår), och en kompis som jag inte har pratat med på evigheter, att hon kom ihåg!!! + Att jag har fått en miljon grattis på FB. Världens bästa vänner <3


Lyssnar på julsånger just nu, känns nästan som jul x) Igår när jag var och prommenerade sjöng jag luciasånger, så mycket jag kom ihåg. Man glömmer ju från år till år! Trots att man hör dem en miljon gånger VARJE år! Och ofta sjunger man dem själv också! (Förra året var jag med i två luciatåg dessutom!) Får kolla upp texten, hehe.


Nä nu ska jag svara min gulliga kompis, och sedan är det skype innan kyrkan.


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se