Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under november 2009

Av Lina Lilja - 22 november 2009 04:55

Filmen var GRYMT bra! Rekommenderar den starkt! Nu ska jag krypa i säng, är väldigt trött.


Egentligen hade vilja vara uppe en timma till, så jag får vara med om första minuten i mitt 16 år levande, men jag kommer aldrig kunna hålla mig vaken, och dessutom händer det mycket imorgon. Skype med familjen på morgonen, kyrkan, och sedan ska hela gänget (19 pers!!) fira typ "Lilla Thanksgiving" här hemma.


Egentligen är ju inte Thanksgiving förräns på torsdag, men då kommer alla att vara med familjen och fira + att imorgon firar vi min födelsedag lite också. Måste göra matteläxan imorgon också - något jag inte ser framemot... Men skjuter man upp det så får man skylla sig själv!


Nä nu ska jag krypa i säng. Mår bättre efter promenaden jag tog, men är ändå lite sådär. Efter att ha fått ett mejl från mamma som jag läste nu så kändes hem så långt borta bara... Men jag har redan fått grattis från två kompisar, mamma och mormor, och här har min födelsedag inte ens börjat!


Det känns konstigt dock, att inte gå och lägga sig och vara jättespänd för morgondagen. Att inte vakna upp till "Ja må hon leva" och en hel hög med presenter.. Men allt kan inte vara förevigt, och jag kommer att överleva (får vi hoppas i alla fall). Har jag riktigt tur får jag en rätt bra dag också.


Om mindre än en timme är jag 16 år, jag börjar verkligen bli gammal på riktigt! Hehe... Nä nu blire sängen som gäller - hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 22 november 2009 02:10

Tittar på Benjamin Buttons Otroliga Liv just nu. Bloggar mer senare, för den här filmen har jag viljat se länge så jag ska verkligen kolla på den!

Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 21 november 2009 23:55

Har hållt på och städat massor. Trist men nu har jag underkläder så jag överlever i alla fall (gjorde tvätten och hittade det mesta av allt som saknades bland mina kläder i alla fall...).


Bröt ihop för en dryg timma sedan så blev ett mejl till kompisen och till organisationen. Tänkte ta en promenad nu och rensa hjärnan. Hörs senare!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 21 november 2009 21:15

Jag vet att jag skriver om dem ofta, men de är bara helt underbara människor - ni anar inte! Äkta vänner är de som räddar dig när du sjunker, och de som simmar med dig när du flyter. De som gråter med dig när du är ledsen, och skrattar med dig när du är glad. De som alltid står på din sida.


Jag älskar mina underbara vänner så mycket. De som vet allt om dig men älskar dig ändå. De som aldrig tycker du är töntig eller en dålig människa, för de älskar dig varje dag. Och vet ni vad de bästa är? Du älskar dem tillbaka - varje dag.


Du ställer upp för dem, du finns där. Du vet alla deras hemligheter, men du älskar dem ändå. Du räddar dem när de sjunker, och du simmar med dem när de flyter. Du gråter när de gråter, och du skrattar med dem när de är glada. Du står alltid på deras sida.


Du tycker aldrig dina vänner är töntiga eller dåliga människor. Du älskar dem varje dag. Till och med när de säger saker du inte håller med om, så vet du att de gör det för att hjälpa dig, och resultatet kommer bli det bästa.


Jag älskar mina vänner! <3


Puss o Kram

Lina Lilja

WSU

Av Lina Lilja - 21 november 2009 15:53

Misstänker att ni är nyfikna på hur det var på WSU igår. Det var superkul! Lärde mig massor, bland annat att amerikanska sjuksköterskor tjänar BETYDLIGT mer än svenska... Aja, inget jag planerar på att bli anyway.


Anatomy Labben (den med de döda människorna) var inte så läskig som jag trodde den skulle vara. Det gick bra och jag gillade det grymt! Sjukt coolt. Vi fick se två olika kroppar, och det var coolt för den ena hade jättedåliga lungor och ett bra hjärta, den andra tvärtom. Det var coolt att se och jämföra! Luktade inte heller alls så illa som jag trodde det skulle göra....


Så ja, jag är nöjd med besöket där. Glad att jag fick vara med om det =)


Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 21 november 2009 15:26

Hejsan hejsan alla vänner! Somnade på soffan igår när vi tittade på 17 again, vaknade vid kvart i  ett och gick då och la mig i min egen säng. Nu tittar jag på det jag missade i 17 Again. Bra film, gullig sådär. Skriver mer när filmen är slut för nu måste jag koncentrera mig på slutet!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 21 november 2009 04:29

Hyrde filmen 17 again som vi sitter och tittar på. Ceci är hos en kompis och pojkarna är hos Kenny så det är bara jag, Keila, Eli och Kerston hemma. Är grymt trött så det här blir dagens sista inlägg - skriver mer imorn!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 21 november 2009 00:24

Är grymt trött, har varit det hela veckan av ngn anledning... Men jag har haft en grymt bra och intressant dag! Berättar mer senare, just nu ligger jag ner vilket innebär att jag bara kan använda en hand när jag skriver, vilket är grymt störande.....


Vad jag gör i alla fall är att jag söker info om killsex till erat inlägg. (Var lite ledsen när jag såg att jag inte har fått en enda kommentar om förra inlägget!) Dock var det inte lika lätt att hitta fakta om det som det var att hitta fakta om tjejsex. Men jag söker på och kommer tillbaka när jag hittat något vettigt! =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se