Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under november 2009

Av Lina Lilja - 17 november 2009 02:00

Kom hem idag, Ceci var inte på bussen och hon var inte hemma. So? Tja, the thing is, ingen annan var hemma, och Ceci har nyckeln (hon och jag delar). Awesome! Not... Det regnade/snöade, blåste kallt och var blött. Fick stå ute en halvtimma innan Keila kom hem och släppte in mig. Hon, Eli och jag tittade på film och tog det lite lugnt medan jag blev varm, hehe. Åkte därefter till affären och åkte och köpte mat på Subway som vi åt hemma. Ungarna och Kenny kom hem. Ceci är fortfarande inte hemma, hon är på basketträning vilket hon inte berättat för någon, och hon har inte sagt något om när den slutar eller hur hon ska komma hem... Tja, bortskämda ungar vet inte bättre!


Teatern igår var GRYMT rolig! Ni anar inte! Skrattade så jag trodde jag skulle dö. Teatern handlar om några skådespelare + lite personal runt om som ska sätta upp en play, vilket inte går så bra. Act 1 handlar om genrepet, Act 2 är backstage under första teaterkvällen och Act 3 är hur teatern gick - inte så bra. Däremot riktiga teatern, dvs Noises Off, gick väldigt bra och skådespelarna var grymma! Enda saken som gick fel, som dock gjorde allt ännu roligare, var att när ena skådespelaren skulle ramla ut genom ett fönster, och sedan landa på en matta (vi såg dock inte det då det var bakom scenen), men han hade för mycket energi och landade bortanför mattan x) Men de sa att han mådde bra iaf, tur!


Nu ska jag äta Swdish Fish och titta på 27 Dresses, så ska jag snart krypa i säng. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 16 november 2009 16:17

Sitter i skolan och har gjort ett engelskatest. Var fardig efter typ 30 min sa resten av tiden har jag knappat runt pa natet, hehe... Klockan kommer ringa om typ 7 minuter, och da har jag teater. Kind of fun, kind of not. Sedan historia och seminar. Har ingen aning om vad som hander ikvall, men det marker vi val =)


Hors senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 16 november 2009 04:16

Borde ha gått och lagt mig för en timma sedan, men är fortfarande uppe. SUCK. Försöker titta klart på 40 year old Virgin men tror att jag ska ge upp snart och krypa till säng och titta klart imorgon. Oavsett vad så blir det här dagens sista inlägg. Ses imorn!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 16 november 2009 02:56

Hittade två intressanta artiklar om homosexuella. Den första är kind of sad, kind of not. Den andra är 100% lycklig story! =)


Den första kan ni hitta här;

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article6123455.ab


Det braiga är att han är stolt nog att komma ut nu. Det är starkt gjort och det är något bra. Något som däremot inte är bra är att han inte vågade komma ut tidigare pga hans sport. Det är läskigt! Man kan inte vara sportsman(kvinna) och gay, för då får man inga sponsorer, mans karriär kommer bli förstörd. Man kan inte göra det man älskar pga personen man älskar! Det är SJUKT! Jag hoppas verkligen att det ändras inom snar framtid, men det är också ett starkt bevis på att PRIDEFESTIVALEN BEHÖVS!!!


En sak som gladde mig dock (kan man säga så?) är denna artikel;

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6127709.ab


Eva och Efva ingick partnerskap för 13 år sedan, och idag (igår) fick de äntligen gifta sig på riktigt! Är inte det underbart och ett tecken på att trots allt, Sverige faktiskt går framåt? TRUE LOVE ROCKS!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 16 november 2009 01:00

Vissa dagar saknar jag mina svenska vänner så mycket. För de har aldrig, aldrig, ingen av dem, sagt att jag är en dålig människa. Här får jag höra det nästan varje dag, inte bara från Ceci, utan också från min värdmamma Keila. Det gör mig så arg, och ledsen, för oavsett hur illa man tycker om någon, hur mycket man än hatar någon, så säger man inte att någon är en dålig människa.


Visst finns det saker jag inte gillar om människor, men det är en sak. Men ingen är en dålig människa, vi är bara olika! Jag saknar vänner som trots en hel rad med bråk, trots ett halvår med drama och oense, trots en konstig historia med konstigt slut, fortfarande kan säga att jag är en bra människa. Som säger att "Du får aldrig tro att du är en dålig människa". Jag saknar vänner som man kan ringa When ever, och man kan prata med dem i timmar om alla konstiga problem man har och de bryr sig om en. Jag saknar vänner som, trots att man bor många mil ifrån varandra, fortfarande har tid för varandra. Som tar sig tiden de egentligen inte har, att sätta sig ner för en trevlig fika med en vän för att prata om allt mellan himmel och jord.


Jag saknar vänner som aldrig skulle säga att jag är en dålig människa. Som skulle säga att "Du gjorde ett misstag" eller "Du borde kanske inte ha gjort så" men som också säger att "Du löser det och gör det bättre nästa gång". Jag saknar mina svenska vänner och jag längtar tills jag får flytta härifrån. Jag hoppas verkligen att familjen jag får i Texas accepterar mig för den jag är, för det är det enda jag önskar. Om de accepterar mig för den jag är och låter mig vara den jag är, då tror jag att jag kan stå ut med resten. Okey, det vore nice om de städade huset också, och inte behandlade mig som en hushållerska/barnvakt.


Jag älskar mina vänner så grymt, och saknar er så! Vi syns om lite mer än ett halvår, och jag vet att ni kommer finnas där för mig då. För äkta vänner är de som stöttar och aldrig sviker. De som finns där whenever. De som ALDRIG skulle säga att någon är en dålig människa!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 november 2009 20:56

Hann inte skriva något innan jag åkte till kyrkan... Men nu har vi iaf varit där och sedan åt vi lunch. Kom på

precis hem och sitter och andas i två minuter innan vi nu ska åka och se Noises Off. Hörs senare, och då väntas ett lååååååååååångt inlägg....


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 november 2009 16:32

Det är en regnig dag idag, men det blir nog bra en dag. Kyrkan börjar inte förrän 11 så har tagit det lugnt med dator och Cosmopolitan fram tills nu. Ungarna ska precis åka till sin pappa och jag har ätit frukost och ska ta en dusch nu. Hinner kanske skriva en rad innan vi åker.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 november 2009 15:04

Hejsan alla glada!

Sorry att jag inte skrev något mer igår kväll men satt och tittade på 40 year old Virgin och blev så trött så jag stupade i säng. Tittade inte ens klart på filmen, ska titta klart på den idag, hehe =)


Idag blire först kyrka, och sedan ska vi på teater. Skolan gör Noises Off och eftersom jag läser teater så måste jag gå. Men det ska vara en rolig show så det blir nog kul!


Just nu läser jag decembernumret av Cosmopolitan som jag köpte igår. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se