Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Godnatt!

Av Lina Lilja - 1 december 2009 03:14

Ska krypa i säng nu. Imorgon är det skola som gäller! Känner mig bättre och by the way så pallar jag inte att ligga i det här huset längre. Imorgon när jag kommer hem från skolan så ska jag ringa min amerikanska organisation så jag får en ordentlig uppdatering. Får mejl nästan dagligen av min svenska organisation men det vore trevligt att få en ordentlig uppdatering av de som faktiskt jobbar med det.


Min coordinator ringde min värdmamma idag. Tydligen så försöker de hitta en familj åt mig i Oklahoma eller Texas, men henne ska man väl inte lyssna speciellt mycket på då hon inte riktigt har jobbat med det.... Får se vad som sker, får jag uppdatering uppdaterar jag er, men har en känsla av att saker och ting börjar hända nu och hoppas verkligen på det!!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
I Z Z A H - S V A R A R

I Z Z A H - S V A R A R

1 december 2009 03:20

Hoppas du får sova nu då så du orkar upp till skolan =) Hoppas allt e bra med dig annars då ?

http://IZZAH.BLOGG.SE

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se