Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 3 december 2009

Sega jävlar...

Av Lina Lilja - 3 december 2009 23:41

Vete fasiken hur organisationen samarbetar, men nu helt plötsligt så har jag TVÅ familjer! Min coordinator ringde nyss och sa att hon fixat en familj åt mig är i Haysville, och för någon timme sedan ringde organisationen och sa att de har en familj i Arkansas. SORRY, jag kommer att återvända till Sverige!


Både organisationen och mina föräldrar försöker att övertala mig att stanna. Man tycker föräldrarna borde ha lärt sig vid det här laget att jag inte är en människa som ändrar sig... Nä, jag har beslutat mig för att gå hem, och ingenting någon säger kommer att kunna ändra det. Jag ser fram emot att träffa familj och kompisar igen!


Jag har fått ett enormt stöd dock, från kompisar både här i USA och hemma, och det är jag glad över. Jag har massa kontakter här i USA och jag kommer att komma hem till en massa härliga vänner. Visst är jag ledsen över att behöva åka hem, och jag är GRYMT ledsen över att jag missar New York, men chansen kommer igen. (Missuppfatta mig inte nu och tro att mina föräldrar inte stödjer mig, de vill bara att jag ska tänka över det en extra gång på om det är rätt beslut!)


Jag tänker kräva pengar tillbaka, och av en del av dem ska jag (kanske, kom bara upp med idén och har inte frågat mina föräldrar än...) åka till ett utvecklingsland som volontär i två veckor i sommar. Var lite inne på att göra något volontärarbete, så sökte runt lite. Hittade detta, som var specialutformat för gymnasieelever, men insåg att det antagligen skulle vara för dyrt. (Ca. 10 000 för två veckor i Sydafrika - det dubbla i Kina). Sedan insåg jag att jag kommer få pengar tillbaka av organisationen, så det är faktiskt ganska möjligt!


Berättade för Keila igår, och hon grinade (ganska väntat - SUCK!). Men jag är nöjd och stolt över mitt beslut, och NEJ jag kommer inte att ändra mig! Däremot så ska jag återvända till USA så fort jag kan...


Hoppas allt är bra med er därhemma! Vi ses SNART!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se