Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 4 december 2009

Nyheter!

Av Lina Lilja - 4 december 2009 02:07

Glad eller ledsen, ingen aning. Har ångest - i massor! Men jag kommer att stå fast vid mitt beslut, då jag tror att det är det bästa beslutet jag kan göra. Jag flyttar imorgon, till en familj som jag ska bo i tills jag åker hem. Min coordinator ska ringa till mig ang. detaljer om någon timme, så ska gå och packa nu.


Har pratat massor med familjen i Arkansas som min organisation gav mig. Helt underbara! De har två hundar och en katt och familjen verkar jättetrevlig. Jag tror verkligen att jag hade kunnat få det bra där, men jag kommer inte att åka dit. Jag kommer att åka hem.


Kanske hade det kunnat bli bra om jag flyttar till Arkansas. Kanske hade jag fått ett bra sista halvår, who knows? Men jag tänker inte försöka. Jag är less på allt och alla, och med den inställningen kommer ingenting att bli bra. Jag har lovat mig själv att behandla mig själv rättvist och ta hand om mig själv, stannar jag så kommer jag återigen att bryta det löftet. Imorgon så kommer organisationen boka en biljett hem.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se