Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 5 december 2009

1 år!!

Av Lina Lilja - 5 december 2009 00:12

Visste ni att idag så firar bloggen ett år! Eller i Sverige så har det precis blivit 5 december, men här i USA så kan vi fortfarande fira ett-årsdagen! Nu när jag kommer hem till Sverige så ska jag försöka utveckla bloggen, göra den större och bättre och se om jag kanske kan få någon som vill hjälpa mig lite på vägen.


Lite senare kommer ett sexinlägg som att fira ett-årsdagen, men tänkte ta en dusch innan dess så det får vänta lite... Däremot så har jag sagt hejdå till alla i skolan idag. Gick runt med guldiga boken och bad alla jag hittade att skriva, dock saknar jag flera kompisar då jag inte träffade alla - vilket är grymt tråkigt.. Men, men. Fick de flesta i alla fall! Boken är full med hälsningar som olika människor har skrivit! Det är verkligen en bok som jag kommer att behålla!


Stackars min juveldesignslärare började grina - på riktigt. Och i boken skrev hon bl.a "You know you are breaking my heart", aaaww.... Det kom ju så plötsligt också, visste inte om det förrän imorse. Men jag sa att hon fick komma och hälsa på mig i Sverige =)


Dessutom så ska jag och två kompisar till resa världen runt en dag har vi bestämt! Gulliga <3 Kommer sakna alla så grymt mycket! Men fick många hälsningar som peppade mycket. Min historialärare skrev "I know you will do great things" eller något i den stilen, och jag fick många hälsningar i stil med "You are one of a kind - don't change!". Jag hoppas verkligen att jag kommer träffa en del av dem igen en dag. När jag vinner Nobels fredspris så ska jag prata till dem! =)


Nä men jag vill verkligen göra stora saker, förändra världen, och med allt jag har upplevt här och alla jag har mött så har jag börjat inse att det är möjligt. De har stöttat mig så grymt och nu har jag fått en sådan kick som jag inte har känt någonsin förut! Jag vill stå där en dag, blicka ut över tv-kamerorna och säga att jag älskar alla människor jag mött i USA. Jag vill att de ska kunna titta upp på tv:n och säga "I knew she could do it!". Jag inte bara vill göra det, jag SKA göra det. En dag kommer jag att vara där, om det så är för Nobelpriset eller för något annat, så ska de kunna se mig på tv:n och säga "I know her, and I knew she could do it!".


Kommer sakna alla här. <3 Vissa människor har verkligen förändrat mitt liv - och det positivt! Jag har fått en kick, och det är så mycket jag ska göra nu! Till att börja med ska jag ta en dusch. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se