Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 5 december 2009

Min första gång

Av Lina Lilja - 5 december 2009 01:40

Här kommer dagens sexinlägg! Det blir lite personligt denna gången, och det är en läsares önskan =) Enyoj!


Det handlar om vad jag förväntar mig av min första gång. Vad vill jag göra? Vad är jag orolig för?


Angående vad jag vill göra och vad jag vill spara till senare så kan jag inte riktigt svara på det. Jag vet helt enkelt inte, men något som jag gärna skulle vilja testa på men vänta lite med är att ha trekant. Inget jag känner att jag vill göra första gången...


Vad jag är orolig för. Att det ska bli dåligt - riktigt dåligt (vilket det antagligen kommer bli). Att jag kommer att ångra mig efteråt är dock det som jag verkligen oroar mig för. Att det blir något konstigt fyllesex eller att jag väntar så länge så att jag tar första bästa för att få det överstökat. Jag vill inte ha något jag ångrar i efterhand.


Visst är jag sugen på att ha sex, men jag känner hellre att jag väntar ett tag och inte ångrar mig, än att jag gör det och ångrar det efteråt. Nej, jag är inte väldigt "erfaren", men jag ångrar åtminstone ingenting jag har gjort heller. Jag anser inte att det är "tufft" att gå runt och röka och bli full. Jag vill ha min gärna kvar, visst kan jag tänka mig att ta ett glas vin någon gång då och då (när jag har åldern inne), men bli full är ingenting som jag vill (säger dock att jag aldrig kommer att bli det, vad som händer i framtiden är det ingen som vet..). Röka är dock något jag aldrig skulle kunna göra, förstår inte vitsen med det med tanke på att det inte ens är gott (nej, har inte smakat, men hur fasiken kan tjära smaka gott?).


Okej, kom lite off track här, tillbaka till ämnet. Vem jag vill ha sex med, så är det någon jag inte kommer att ångra i efterhand. Vi behöver inte vara tillsammans, men jag vill helst inte att det ska vara en person jag hatar..


När det kommer att ske - ingen aning. Har inte ens varit i närheten än, men känner ingen stress. Det händer när det händer och det är ingenting som jag kommer att försöka stressa på. När jag känner mig redo och när jag hittar en person jag vill ha det med, så kommer jag att göra det. Jag tänker inte spara mig, men jag tänker inte heller göra det med första bästa.


Kändes som ett tråkigt inlägg, visste helt enkelt inte riktigt vad jag skulle skriva. Tyckte ni det var tråkigt? Har ni några frågor? Jaja, ni fick ett sexinlägg i alla fall ;)


Väntar just nu på Keila, som skulle varit hemma för en halvtimme sedan. Amerikanska tider kommer jag INTE att sakna.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Trogen läsare

7 december 2009 19:28

www.kk.se

Finurlig sida som kanske passar dig! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se