Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 5 december 2009

Nyårsklänning

Av Lina Lilja - 5 december 2009 04:15

Insåg nyligen att jag kommer vara hemma över nyår, så nu blir det till att leta nyårsklänning. Tror jag kommer att nöja mig med att köpa en klänning och köra med samma både jul och nyår - funkar det?


Sedan måste jag ju såklart skapa nyårsplaner! Tänker dra mig ur släkten i år, det funkade ju inte så bra förra året, och dessutom har jag inte stalltjänst i år. Så kära vänner - vad gör ni under nyår? Kan ni klämma in mig någonstans? Och nej, jag vill inte gå ut och festa och bli full. Gärna festa men skippa alkoholen! (Ja, jag är tråkig, men jag kommer att stå för det.) Lite snyggingar får ni gärna slänga in dock ;)


Så vad för klänning funkar att fira in nya året med? Hittade en klänning på bubbleroom som jag gillade, en svart klänning där det var paljett på överdelen, och under brösten blev det mer "flygande" tyg liksom, och inte paljett. Har hört att paljett är inne nu - right? Dock så tänker jag nog inte beställa, utan försöka hitta något när jag åker till Stockholm med syrran nästa helg. Har dåliga erfarenheter av att beställa klänning från internet... (De ser aldrig ut som man förväntat sig..)


Keila och ungarna kom hem för ett par timmar sedan och jag fattade direkt varför jag åker hem. Längtar som fan tills jag får åka härifrån!! Men jag kan stå ut imorgon också. Imorgon blir det lite shopping på WalMart, massa packa och grejer, och så på kvällen så ska vi ha en "surprise" av något slag. Ska försöka vara trevlig, men jag vill verkligen inte vara med om ett avskedsparty. Jag kommer ju liksom inte ens sakna hälften av dessa människor! Skolan och de människorna där kommer jag sakna massor, men familjen har jag ju viljat åka ifrån från början - men det fattar inte dem. Men ett dygn till och sedan behöver jag aldrig se dem igen - jippie!!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se