Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Sista dagen i USA

Av Lina Lilja - 6 december 2009 05:21

Japp, nu har jag haft min sista dag här. Hade en mestadels bra dag. Shoppade lite på WalMart, har köpt massa presenter också - hehe. På kvällen åkte vi och åt middag allihopa och jag fick lite presenter, gulligt. Keila grinade också som vanligt - som tur var satt jag långt ifrån henne.


Kommer sakna Rodrigo och Arthur så grymt mycket, men jag ska åka till Brasilien och hälsa på en dag.

Är långt ifrån färdig packad så måste göra det nu. Visar bilder och så en annan dag. Försöker hinna med ett blogginlägg innan jag åker imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

En mamma till utbytisstudent 08/09

6 december 2009 11:05

Hej Lilja! Mkt tråkigt att din dröm om ett år i USA slutade så här... Men som sagt det verkar som om du känner starkt att du gjort rätt! Det är en skandal att org i Sverige inte agerat tidigare!!! Stå på dig och försök få ngn upprättelse! Det är jag mamman till Sandra som skrev i sept o du skrev med henne sen..Hon är nu i sin "andra fam" som hon bytte till och kommer oxå hem måndag. För henne var bytet så rätt. Men du ha det så bra o lycka till! Kram Yvonne

 
Lina Lilja

Lina Lilja

6 december 2009 16:16

Ja, ibland slutar inte allt som man hoppas. Sandra hade tur som lyckades finna en sådan bra familj! Tack =)
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se