Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

På väg hem

Av Lina Lilja - 6 december 2009 16:01

Ja nu vänner, är det inte långt kvar... Har precis tagit en dusch och ska nu ner och borsta tänderna och plocka ihop det sista. Märkligt nog så gick väskan faktiskt igen igår!! Dock är den väääldigt mycket för tung. Dessutom får vi se hur mycket som är helt när jag kommer till Arlanda *host*. Men någon gång ska man väl lära sig att packa!


Det här blir dessutom första gången jag flyger helt själv. Visst åkte jag själv på vägen hit också - men då hade jag assistanshjälp hela vägen. Nu ska jag flyga helt själv över Atlanten - och det inkluderar inte mindre en två byten! (Atlanta och Paris) Men det ska bli kul att få klara sig helt själv ett tag, bevisa att det går. Dessutom blir det lite utmaning, och jag ÄLSKAR utmaningar! =)


Har precis skrivit av alla tider, koder och gater hela vägen. Väntar på att jeansen ska torka så att jag kan klä på mig. Ska fixa ihop det sista nu. Hörs! (Och ses!!)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

anne

6 december 2009 16:21

glad andra advent, om man nu kan säga så ^^

mvh,
http://annebertelsen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se