Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Hemma!!!

Av Lina Lilja - 7 december 2009 18:15

Det känns inte ett dugg att jag har varit borta i fyra månader, allt är sig likt precis! (Förutom att det fanns ett hus för mycket på vägen hem, något som de slängt upp väldigt nyligen tydligen.) Träffade några kompisar när jag åkte förbi ICA och handlade, köpte lite godis som jag tuggade på.


Åkte hem och möttes av två tjocka katter! Vad fasiken har de matats med?? Aja, glad att se dem igen i alla fall. Drack lite varm choklad och åt lite pepparkakor samtidigt som jag visade mamma lite bilder och så. Nu har pappa och syrran kommit hem också och de lagar mat. Korvstroganoff och ris, med chokladpudding till efterrätt. Mumsigt!


Flygresan gick förvånansvärt lätt och smidigt. Första planet gick i tid, och jag satt och läste hela vägen till Atlanta, plus att jag pratade massor med killen som satt bredvid mig. En jättetrevlig kille från Sydafrika! (Snacka om att jag har mött människor från alla olika nationaliteter!)


I Atlanta var det en bit att gå. Man kunde ta tunnelbana eller gå, men eftersom jag hade en del tid att slå ihjäl plus att jag behövde röra mig så valde jag att gå. Satt och väntade i omkring en halvtimme innan jag fick gå ombord, det var något papper jag saknade men han släppte på mig trots allt (puh!). Sedan blev vi en dryg halvtimme sen iväg från flygplatsen av okänd anledning.


Vägen till Paris så satt jag vid fönstret, platsen bredvid mig var tom, och platsen bredvid där satt en jättetrevlig gubbe. Så jag hade massa plats! (Vi delade på tomma sätet) Dessutom så hade vi sådan där egen tv-skärm så jag satt och tittade på massa olika tv-program och filmer. Jätteroligt! Försökte sova lite också men lyckades inte så bra...


Första gången jag äntligen somnat så hann jag sova omkring 20-30 minuter innan en flygvärdinna väckte mig

"Ma'm, ma'm, excuse me, ma'm, excuse me"

Jag tittar yrvaket upp

"You have to put your seatbelt on" *Pekar på lampan som lyser säkerhetsbälte på*


Så, jag satte på mig det. Gissar på att det var turbulens eller något. Efter det försökte jag somna om igen. När jag äntligen somnat sov jag omkring en halvtimme innan de tände alla lampor och började servera frukost. Så tja... Jag har sovit en knapp timme de senaste dygnet (eller det är mer än ett dygn faktiskt...).


I alla fall. Innan jag landade i Paris var jag grymt förvirrad över hur jag skulle gå, men det löste sig mycket bra. Kom igenom alla kontroller utan problem och allt var väldigt välorganiserat. Nästan så att det slår Arlanda! Sprang på toa också och när jag kom till gaten hade de redan börjat boarda så det var perfekt tid.


Sista flygplanet så satt jag trångt med två griniga män med okänd nationalitet. Var grymt trött och smått illamående, men överlevde och landade femton minuter för tidigt på Arlanda. Gick på toa och när jag står och tvättar händerna och börjar gå mot bagageutlämningen (var precis utanför den) så hör jag i högtalarna

"Passagerare från flyg blablabla från Paris hör upp! Dessa personer gå dit och dit, Blablabla, Blablabla, *Mitt efternamn*, Blablabla..."


Jaha, vad är det nu då tänkte jag. Så jag går dit och pratar med en kille. Det visar sig att mitt bagage är kvar i Paris. Trevligt! Not... Gick snabbt att fixa i alla fall och kunde sedan gå och möta mamma och pappa. Slapp vänta på bagaget i alla fall (min väska kommer hem till mig imorgon). Mötte papsen och mamsen och åkte därefter hemåt. Resten vet ni.


Så tja, resan gick barnsligt enkelt, förutom att mitt bagage är i Paris då... (Fast det borde ha anlänt till Stockholm nu) Att resa själv var grymt roligt och något jag måste göra oftare!


Imorgon ska jag åka in till stan en sväng. Ska hälsa på farmor och farfar och så ska jag se om det finns någonstans som jag kan klippa håret på drop-in. Måste verkligen klippa mig!! På kvällen blir det väl en sväng till stallet och hälsa på alla kompisar...


Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se