Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 8 december 2009

Stan

Av Lina Lilja - 8 december 2009 14:13

Har suttit här hemma och mest gjort ingenting. Tog en snabbdusch och fräschade till mig lite, åt frukost/lunch, läst lite Cosmopolitan, osv. Nu ska jag snart gå till bussen så ska jag åka in till stan och hälsa på farmor och farfar. Ev. ska jag ta svinsprutan ikväll och sedan ska jag till stallet och säga hej till alla kompisar!


Än har inte väskan dykt upp, men däremot så tror de att den kommer ikväll någon gång, så vi hoppas väl på det! Den ska finnas på Arlanda i alla fall. Skriver mer ikväll!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erik

8 december 2009 16:45

Välkommen hem till Sverige!

Brukar du rimma på julklapparna?

/Kram!

 
Lina Lilja

Lina Lilja

8 december 2009 18:13

Tackar! Japp, det gör vi! Varenda en rimmas och personligen tycker jag att det är en grymt rolig tradition =)

Kram

http://lilja.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Erik

8 december 2009 18:36

Vår familj har också som tradition att rimma paketen, och det är kul, även om det ibland kan vara riktigt svårt.
Dessutom har jag peronligen en förkärlek för att även lacka paketen :P

Kram!

 
Lina Lilja

Lina Lilja

9 december 2009 21:03

Wow, lacka packeten, det låter ambitiöst! Väldigt roligt dock, kanske jag skulle börja med också?
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se