Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 9 december 2009

Extreme Makeover!

Av Lina Lilja - 9 december 2009 20:36

Sorry att jag inte skrivit något idag men klev upp 6.40 (snoozade 10 minuter, hehe) för att kunna åka till stallet och träffa en kompis. Och det TROTS ATT jag varit vaken halva natten. Suck, hade verkligen ingen lust att gå upp när klockan ringde... Vaknade nämligen klockan tolv och kunde inte somna om, så var upp på toa, tog ett glas vatten, läste lite Frida och tillslut vid tre så lyckades jag somna om.


I alla fall så var det kul i stallet. Hjälpte till med lite hoppträningar och så, sedan åkte jag in till stan. Träffade på ingen mindre än Björn Hellberg som var i stan och signerade sin nya bok! Dock gick försäljningen inte så bra för honom.... Men men, trevlig snubbe i alla fall =)


Gick en sväng till biblioteket och åt sedan lunch med papsen. Gick tillbaka till torget och hittade en jättesnygg nyårsklänning som jag la undan! Pappa ska åka och betala den imorgon =) Förvånansvärt enkelt att hitta något som passade! Pratade lite med en kompis på telefonen och därefter gick jag till frissan och klippte håret. Fick en helt annan frisyr nu!


Sedan fick jag trist och blev trött. Så jag gick runt på stan i evigheter och gjorde mest ingenting innan jag hittade ett ställe att sätta mig ner på. Sms:ade massa med en kompis, och pratade även med en annan kompis på telefonen. Nu har jag fullt upp fram tills på söndag! Eftersom att jag inte går i skolan så är ju jag mer än utmärkt till att fixa allt praktiskt inför luciashowen. Kom gärna och titta! Klockan två i Lervik på söndag!! Garanterat skoj!


Tillslut kom mamsen och hämtade upp mig och vi åkte till gymmet en sväng. Fokuserade mer på överkropp och det var härligt att köra ett ordentligt pass! Efter det åkte vi till hälsocentralen och tog svinissprutan och sedan hem och äta middag.


Och vet ni mer då? När jag var på stan och hade tråkigt så råkade jag hamna framför hyllan med hårfärg... Det slutade inte bättre än att jag på måfå plockade en färg så nu ska jag färga håret guldbrunt! Men det lär tyvärr bli lite för rött... Har aldrig färgat mitt hår mer än när jag gjorde slingor hos frissan för x antal år sedan, men hade tråkigt och kände för förändring. Bilder kommer! Dock är jag lite orolig, känns inte som att det här kommer att sluta väl...


Vi hörs senare! Imorgon lär det bli mer bloggande då jag kommer att sitta hemma hela förmiddagen och ringa runt till olika företag och grejer inför söndagens show.
Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
mikaela

mikaela

9 december 2009 20:51

ha enf ortsatt trelig kväll!

http://www.mikaelaelisacharlotte.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se