Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 december 2009

Dåligt samvete....

Av Lina Lilja - 11 december 2009 23:33

Jag har grymt dåligt samvete just nu. Jag känner mig som en värdelös bloggare, och jag har så många inlägg som jag tänkt skriva och SKA skriva, det har bara inte hunnits med! Sedan jag kommit hem så har jag varit fullt upptagen med att planera söndagens luciashow, träffa släkt och vänner + planera framtiden. Jag sitter just nu med världens möjligheter, och med så många planer, jag måste bara på något sätt börja prioritera vad som känns viktigt i mitt liv och styra vägen dit.


Idag i alla fall så åkte jag till stan en snabbis för att kolla upp lite grejer. Därefter så åkte jag till farmor och farfar på lunch + fika. Satt och pratade ett tag och sedan kom pappa och hämtade upp mig så åkte vi till gymnasieskolan. Dit kom även mamma och vi mötte studievägledaren och vi diskuterade min vårtermin. Fick inga definitiva besked, utan ska ha ett till möte på tisdag med en del lärare + rektor.


Åkte till stallet och pratade med lite kompisar och därefter hade jag ett kort möte där vi planerade söndagen lite närmare, och pratade ihop oss lite om vad, när och hur saker och ting ska hända. Har knappt börjat på mitt manus!! Shit, börjar få lite panik där... Men om jag kommer på lite ungefär vad jag ska säga så brukar jag vara rätt bra på att improvisera (på det lär jag ju bli en utmärkt programledare! IMPROVISERA liksom!?!? Aja, det löser sig..).


Åkte hem, åt tacos till middag, och därefter blev det idolfinal. Är grymt glad att Erik vann - helt klart rätt vinnare! Verkar som en jättegullig kille, och grymt söt är han också, och naturligtvis är han en grym sångare. Han var det som framförde vinnarlåten bäst av de två finalisterna, som förövrigt var en grym låt!


Nu blir det krypa i säng. Imorgon ska jag försöka få iordning saker och ting tills på söndag. Måste hitta något att ha på mig också liksom, suck...


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se