Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 13 december 2009

Här kommer alla känslor på en o samma gång...

Av Lina Lilja - 13 december 2009 21:01

Ibland så blir det så. Allt kommer samtidigt, och samtidigt är man helt tom. Man vet inte vad man ska känna, vad man ska tycka, vad man ska säga eller vad man ska känna. Så är det just nu.


Dagen var bra i alla fall. Liiite stressad när jag kom till stallet, och blev lite osams med en kompis också.. Och när jag stressar upp mig, så tar det evigheter innan jag taggar ned. Men hade tur och fick i uppgift att göra iordning en häst i ett av de små stallen på anläggningen. Så i omkring en timma så stod jag och pysslade och borstade på en av hästarna - efter det var jag fit for fight igen! =)


Själva arrangemanget gick väl bra i alla fall, mer eller mindre. Kul var det, och danserna var riktigt, riktigt häftiga! Och jag fick vara med i Svt också! Gävledalas regionala nyheter, kul!

Kom hem, dödstrött. Tittade lite på tv, åt lite middag, och nu ska jag sova. Har en del att tänka på också... Känslor, händelser, framtiden, osv. Jag vet att jag tänker för mycket, men en del saker måste man tänka på för att lösa. Jag vet inte hur jag ska utveckla det där så att ni förstår utan att jag säger för mycket, så jag slutar här och säger godnatt istället!!


Imorgon blir det stallet en sväng i alla fall, sedan får vi se om det blir en sväng till gymmet och/eller stan också. Måste köpa nya jeans.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
olatidman

olatidman

13 december 2009 21:51

vad tycker du om jämställdhet?

http://tidman.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

14 december 2009 12:11

Det svaret får ett helt inlägg =) Kommer snart!
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se