Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Trekant i Gossip Girl

Av Lina Lilja - 14 december 2009 11:26

Tidigare imorse så satt jag och tittade på gårdagens avsnitt av Gossip Girl som vi spelat in. Har inte sett programmet på länge, då vi inte hade kanalen den gick på i USA, men det är ett program jag verkligen gillar så det är kul att få börja se det igen.


I alla fall så gick jag in på aftonbladet.se och hittade ett klipp om avsnittet. Tydligen så ansåg föräldrar att det inte är lämpligt att tonåringar får se en sexscen där de har en trekant. Okej, för det första, det fanns ingen sexscen någonstans!? De kysstes - ja, de låg i sängen - ja, men det fanns ingen scen där de hade sex!


Nummer två så är det lite läskigt hur tonårsföräldrar ser på deras tonåringar och sex. De är för fan tonåringar, har ni glömt hur ni betedde er när ni var i den åldern?? Jag förstår att i vissa religioner så är ämnet sex väldigt känsligt, och det respekterar jag. Men oftast är det att ju mindre människor vet om sex, desto mer tar de reda på själv (och det är lite därför jag skriver som jag gör i min blogg). Visst anser jag att man ska ta reda på så mycket som möjligt själv, ingen annan kan tala om för dig hur du ska reagera eller tycka i eller om en situation, men vissa saker bör man veta innan man testar och vissa misstag bör man inte göra. Förstår ni hur jag tänker eller krånglade jag bara till saker och ting nu??


I alla fall så tycker jag att föräldrar som har barn i äldre tonåren bör tänka att ens barn har ett eget sexliv, acceptera det och låta det bli något normalt (som det är) istället för att förneka det. Nu vet visserligen mina föräldrar att jag är oskuld i och med bloggen, men jag vet också att de inte kommer att förneka att jag har ett eget sexliv när jag så småningom får det. Det är liksom livets gång!


Desutom så måste man få experimentera och prova på saker för att få extra kul ibland. Oavsett om det handlar om sex eller något helt annat i livet, så tröttnar man när det bara blir samma samma hela tiden - och det är fakta. Jag är helt klart FÖR trekanter - både på tv och i verkligheten! - prova på och krydda till vardagen!


Här kan ni se klippet om ni missade det på tv igår;

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article6274741.ab


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se