Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Snö, snö och mer snö...

Av Lina Lilja - 15 december 2009 20:00

Det har snöat hela dagen, kommer bara mer och mer. Grymt härligt! Ser fram emot en vit jul (men man kanske inte ska säga så mycket förrän man är där). Dagen har varit helt underbar! Mestadels i alla fall... Stressade till bussen och sedan körde bussen fast vid min busshållplats så vi fick vänta på en taxi.

Blev en timma sen in till stan men det gjorde ingenting. Gymmade ca 1½ timme och tog verkligen i stenhårt. Hade jätteroligt! Men jag kommer nog ha träningsvärk imorgon, hehe ;)


Därefter så var det möte på gymnasieskolan. Vet fortfarande inte med säkerhet vad som kommer att hända i framtiden, men vi kommer lite närmare det varje gång.


Blev en sväng till stallet och snacka med lite kompisar och har precis ätit middag. Nu blire tv och popcorn hela kvällen. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erik

15 december 2009 20:24

Och här nere i södra skåne faller bara regn, snöblandat regn...
Men! Det faller i varje fall inte vågrätt som det brukade göra hemma på Gotland...

Avundsjuka kramar ;)

 
olatidman

olatidman

15 december 2009 22:37

fan jag vill också ha snö

http://tidman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se