Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 december 2009

Sova

Av Lina Lilja - 16 december 2009 22:57

Ni får se vinterbilderna imorgon... Är för trött för att orka och sitta och ladda upp massa bilder nu liksom. Men har haft en bra dag annars =) Åkte till stallet och snackade lite skit med folk, hade superroligt! Saknar ridningen bara, men annars är allt bra.


Har börjat tjata på föräldrarna nu om ny häst, hehe. De är inte jättesugna på det direkt, men det finns däremot en ridskolehäst som jag är jättesugen på - och har varit sedan jag red honom första gången för drygt ett år sedan.


Har fortfarande inte fått rida. Det är helt sjukt, jag har helt seriöst inte ridit på mer än fyra månader! Det är inte klokt och jag saknar det massor! Jag är i alla fall superglad över att jag är tillbaka i stallet nu igen, har saknat alla vänner nå grymt <3 Fattade det dock inte riktigt förrän jag var tillbaka. Mina vänner betyder verkligen massor för mig och jag är grymt glad att jag har dem!


Nä, nu ska lilla jag pallra mig i säng. Eller tja, i säng är jag redan, men jag ska lägga mig och försöka sova också. För första gången så börjar jag faktiskt bli sysslolös nu, tycker att det börjar bli trist utan skola/häst eller någon annan syssla. Imorgon blir det i alla fall gym och stall. Ev. en sväng på stan också, beror på när jag orkar pallra mig upp.


Höres!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se