Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 18 december 2009

Ur funktion

Av Lina Lilja - 18 december 2009 09:37

Hade tänkt blogga en hel del igår men det bidde inte riktigt så... Bloggplatsen slutade nämligen fungera på kvällen så det gick inte. Men igår hade jag en mycket bra dag i alla fall. Var i stallet och först hjälpte jag ridgymnasiet som hade julavslutning. Jag fick vara domare när de hade gymkhana, hehe, superkul var det! Därefter snackade jag med massa kompisar och så, innan jag och mamma åkte en sväng till gymmet.


Köpte McDonalds som vi åkte hem och åt (nyttigt va?) och därefter tog jag ett lååångt, varmt, härligt bad med Barbados rullande i högtalarna. Gud vad jag har saknat den skivan! Så många gånger jag har lyssnat på den cd skivan de senaste åren, ofta saknande eller älskande någon, blandat djur och människor. Många minnen till en skivan <3


Idag så skulle jag fika med en kompis på em, men det blev inte så. Istället ska jag till stan en sväng, och så ska jag köpa ridkläder också (ska få rida imorgon -  jippie!! =)), och därefter blir det en sväng till stallet också.


Ska blogga mer idag, så länge bloggplatsen fungerar. Har flera ämnen jag tänkt skriva om! Höres!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se