Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 20 december 2009

Gossip Girl

Av Lina Lilja - 20 december 2009 20:42

Var precis och hämtade mormor vid tåget. Försenad pga vädret, men nu är hon här i alla fall. Roligt att få träffa henne igen! Har nu gjort lite varm choklad, och så sitter jag och syrran och tittar på Gossip Girl. Mys på högsta nivå!


Ute snöar det som aldrig förr. Det är som om vädergudarna tröttnade på all längtan efter en vit jul och sa;

"Va fan, vill ni ha en vit jul så ska ni få en vit jul!" (Fast gudar svär ju inte såklart ;))


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erik

20 december 2009 21:44

Ok, här kommer min första kritik, kunde du inte valt en låt man slipper få obehagliga rysningar av till kyssfilmen? (Chris Brown hör i min mening till den vidrigt slemmiga gruppen manliga RnB/rap 'artister' där det dels är deras röster men framför allt texterna på deras låtar och hur de beter sig utanför scen som gör dem till den sortens svin som får en att skämmas för att vara man... och vilja rätta till 'felet')

I övrigt ett utmärkt initiativ, och det är nästan en halvmeter snö här i skåne nu! :D

Kram/ Erik

 
Lina Lilja

Lina Lilja

21 december 2009 10:16

Sorry, hade inte så många låtar att välja mellan så försökte bara hitta en bra kärlekslåt... Tänkte inte på vem sångaren var x) Och personligen så tycker jag faktiskt att det är en helt okej låt....

Härligt med massa snö hos er också! Själv ska jag ut och skotta nu.,

Kram!

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se