Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 21 december 2009

Pippi-style

Av Lina Lilja - 21 december 2009 09:45

Igår när jag gick och la mig så började tankarna rulla. Jag började tänka på livet, ni vet, så som alla gör emellanåt. Alla möjliga tankar kom; Döden, Kärleken, Framtiden, det förflutna, Kompisar... Med andra ord, allt mellan himmel och jord. Om jag kom fram till något vet jag inte, men jag ifrågasatte en hel del, och det gav mig en hel del nya tankesätt och perspektiv.


I alla fall, när jag låg där i sängen och inte kunde sova så kom jag att tänka på när jag var yngre och inte kunde sova.. När jag fortfarande bodde på övervåningen och hade en hel hög med gosedjur liggandes i ett nät som hängde över sängen, så tog jag ner alla dem och la dem i min säng. När jag flyttat ner till där jag bor nu och jag inte hade några gosedjur så började jag köra Pippi Långstrump-style emellanåt och sov med fötterna på huvudkudden. Barnasinnet flög i mig och jag vände mig om, fötterna hamnade på huvudkudden och huvudet vid fotändan. Och faktiskt, jag sov bättre än jag gjort på länge.


Jag somnade inom loppet av fem minuter och jag drömde den mest underbara dröm jag någonsin drömt! Det var verkligen en sådan där dröm man INTE vill vakna ifrån. Man känner hur verkligheten börjar krypa ikapp en och man blundar hårt och Vill inte, Vill inte! vakna... Och så är man där, vaken, det var bara en dröm, en alldeles, alldeles underbar dröm som man önskar att man kunde få uppleva igen. But it's never gonna happen - and you know it.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erik

21 december 2009 23:04

Men vad var det för dröm då?! ;)

Nyfikna kramar!

/Erik

 
Lina Lilja

Lina Lilja

22 december 2009 10:40

Haha, vissa saker är för privata för att dela med sig av ;)

Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se