Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 22 december 2009

Fullt upp

Av Lina Lilja - 22 december 2009 09:59

Sorry att det är dåligt med uppdatering här. Igår så var det fullt upp hela dagen. Jag var på stan och fikade med T, därefter gick jag till biblan och hängde där i flera timmar. För mig är biblioteket min oas typ, ungefär så som kyrkan är för många. Ett ställe där man kan sätta sig ner och slappna av, ensam. Ibland behöver man få vara ifred en stund, och biblioteket är mitt ställe.


Därefter var vi ute och åt för att fira mormors födelsedag. Mycket trevligt! Åkte hem och blev bjudna över till farmor och farfar på lite fika, så vi var där en liten stund. Kom in osså blev det tv+dator men var upptagen med massa och när jag äntligen skulle skriva ett inlägg tyckte pappa att jag skulle gå och lägga mig så han stängde av internet. Suck...


Idag så är det också fullt upp (som alltid innan jul). Det blir skottning, bakning, städning, sista-minuten klappar på stan, gym och stallet. Hoppas jag hinner med allt idag för en gångs skull! Men gym och stall prioriteras. Borde kanske dra mig upp från soffan nu och sätta fart... Hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se