Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 26 december 2009

Sova

Av Lina Lilja - 26 december 2009 23:37

Brynäsmatchen var grymt skoj! Full fart och livat, satt precis bakom spelarbåsen på tredje raden, asskoj! Det slutade i alla fall 5-2 till Brynäs, och det gjorde ju inte saken sämre. Så här kul har jag aldrig tyckt att det varit att gå på hockey förut! Visserligen har vi ju alltid suttit på föräldraläktaren, nu satt vi ju mitt i smeten med suportrar runt omkring oss som skrek "Jävla fittdomare" och sådana saker. Även om jag inte sa sådana elakheter, så var det rätt kul att jubla när de gjorde mål och bua när domaren var konstig (han var väldigt partisk måste jag säga...). Nä men kul var det och det måste göras om!


Nu har vi spelat ett par omgångar av "Med Vilda Gester" och nu är det dags att krypa i säng. Jag har två inlägg som jag hade tänkt försöka hinna skriva imorgon, eller åtminstone en av dem. Det är ämnerna "Vart går gränsen?" och "Kompis vs. Vän". Hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se