Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under december 2009

Av Lina Lilja - 19 december 2009 09:57

Min natt har varit grymt underlig! Jag har varit på en äcklig toalett, räddat livet på en gubbe med hjärtattack, köpt paprika Pringles, ridit och varit på överraskningsfest på Konsum (vi åt julmat! =)). Helt sjukt vad mycket man kan drömma under en och samma natt alltså! :O


Ibland drömmer man saker, och när man vaknar och inser att det bara var en dröm blir man jättebesviken, och ibland (som denna gång) drar man en lättnadens suck. Visserligen önskar jag att jag kunde hitta paprika Pringles som är så goda, och festen på Konsum var väl helt okej, men njaee.. Jag är rätt glad att det bara var drömmar =)


Idag ska jag få rida i alla fall! Ska bli grymt roligt och jag ser fram emot det jättemycket! Har man inte ridit på mer än fyra månader så blir det liksom en stor grej när man äntligen får sätta sig på hästryggen igen. Undrar hur pass ringrostig jag är?


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 18 december 2009 23:08

Hade en bra dag. Åkte till stan men var inte direkt shoppingsugen. Istället hängde jag på biblan en stund innan jag tillslut pallrade mig ner i affärerna. Träffade på lite kompisar, men köpte ingenting. Däremot skänkte jag en tjuga till välgörenhet *stolt* =)


Efter ett tag hämtade mamma upp mig och vi åkte till Valbo. Där köpte jag lite julklappar och ett pannband till mig själv. Letade ridbyxor också men hittade inga bra tyvärr.


Nu på kvällen har vi ätit gott, tittat på film, och nu tittar jag på hästhoppning (höjdhoppning) på Eurosport. Tänkte krypa i säng men det var så spännande så jag måste se vem som vinner! Tänk att sitta på en häst och hoppa en mur på 2.15 Helt sjukt!! :o


Vi hörs imorgon i alla fall! Då ska jag få rida =)


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 18 december 2009 12:21

Det bidde ingen promenad. Istället bidde det stan. Jag ändrade planerna, så självklart fick jag bråttom IGEN! Bestämde mig för att ta en tidigare buss in till stan så nu sitter jag och väntar på att vattnet ska koka upp så att jag hinner slänga i mig lite lunch innan jag måste gå till bussen om tio minuter.


Det blir stan, därefter ska mamma och jag åka och köpa ridbyxor och sedan blir det stallet =) Härlig dag i härligt väder! Kram på er alla!!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 18 december 2009 11:40

Bloggplatsen fungerar fortfarande inte riktigt som det ska vilket är riktigt irriterande... Men ute är det snö, kallt och sol så jag tänkte slita mig från tv och dator nu och ta en promenad i det fina vintervädret. Därefter blir det lunch innan jag åker in till stan för att köpa lite julklappar och ridbyxor innan jag åker till stallet.


Får se hur bloggplatsen fungerar sen, om det gör det så blir det ett till inlägg innan bussen. Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 18 december 2009 10:48

Det här är något som jag har funderat över en längre tid, men jag har aldrig riktigt skrivit om det här. Det är lite roligt egentligen, men i alla fall, hehe... Ni vet när man är liten, alla killar springer runt och beter sig som idioter, är omogna och elaka. Tjejer däremot är oftast lugnare, mer mogna, och framför allt så mognar de tidigare.


När tjejer mognar så gör de det långsamt, men i en lägre ålder än killar. Någon gång under mellanstadiet/början på högstadiet så börjar de flesta tjejer mogna till sig, intressera sig i vuxensaker. De blir betydligt mer omtänksamma än vad en liten unge är, och förstår vad som är rätt och fel. Samtidigt springer killarna runt och leker med lego och har ännu inte riktigt kommit ur kiss-o-bajs åldern.


Man märker inte riktigt när tjejer mognar. Det bara går framåt normalt mer och mer (för de allra flesta, vissa växer aldrig upp..), ungefär som att det blir ljusare och ljusare under våren. Det går liksom i lagom takt framåt och en dag är det ljust! Med killar däremot är det annorlunda....


Bland killar händer det senare, oftast i nian eller början av gymnasiet. Det är inte heller det här att de utvecklas sakta men säkert, utan det händer över en natt. Helt plötsligt så har de en djupare röst, de är snälla och omtänksamma, de har dumpat den här tuffa stilen för att vara snällla och ta hand om sina medmänniskor. Jag tycker det är roligt, när man liksom möter en kompis så är det från att de dagen innan retat en till tusen, så springer man ihop på stan och de stannar till för ett kort samtal i vuxenton, frågar hur det står till och hur livet går. Naturligtvis finns det undantag även här, men de skiter vi i.


Jag tycker att det är intressant men framför allt roligt. Jag är ju i den åldern att killarna börja växla sådär, och jag tycker att det är grymt roligt att se alla killkompisar bli män över en natt. Börja bry sig om andra, och om sin framtid - istället för om lego och kiss-o-bajs ord....


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 18 december 2009 09:37

Hade tänkt blogga en hel del igår men det bidde inte riktigt så... Bloggplatsen slutade nämligen fungera på kvällen så det gick inte. Men igår hade jag en mycket bra dag i alla fall. Var i stallet och först hjälpte jag ridgymnasiet som hade julavslutning. Jag fick vara domare när de hade gymkhana, hehe, superkul var det! Därefter snackade jag med massa kompisar och så, innan jag och mamma åkte en sväng till gymmet.


Köpte McDonalds som vi åkte hem och åt (nyttigt va?) och därefter tog jag ett lååångt, varmt, härligt bad med Barbados rullande i högtalarna. Gud vad jag har saknat den skivan! Så många gånger jag har lyssnat på den cd skivan de senaste åren, ofta saknande eller älskande någon, blandat djur och människor. Många minnen till en skivan <3


Idag så skulle jag fika med en kompis på em, men det blev inte så. Istället ska jag till stan en sväng, och så ska jag köpa ridkläder också (ska få rida imorgon -  jippie!! =)), och därefter blir det en sväng till stallet också.


Ska blogga mer idag, så länge bloggplatsen fungerar. Har flera ämnen jag tänkt skriva om! Höres!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 17 december 2009 20:52

Fick höra att det ligger ordentligt med snö även i södra Sverige nu, men jag ger er dem i alla fall. Tyvärr hann solen gå i moln innan jag fick fram kameran, men snön finns kvar i alla fall =)


  En av mina katter följde med ut och busade en stund

 

Utsikten från balkongen. Sååå fint! Och massa snö.


Puss o Kram

Lina Lilja  

Av Lina Lilja - 17 december 2009 12:33

Skulle precis sätta mig och lägga in lite vinterbilder och skriva lite roliga inlägg när farmor ringer och frågar om jag vill ha skjuts in till stan/stallet. Visst sa jag, när? Om en halvtimme. Jaha, jag som låg i nattlinne framför tv:n fick lite bråttom, så nu har jag plockat ihop gymkläderna och gjort mig iordning så ska jag bara försöka hinna slänga i mig lite lunch också.


Dessvärre blev det inga roliga blogginlägg, men det får jag försöka komma med ikväll istället. Jag VET att jag måste skärpa mig! Lovar att jag ska bli bättre med bloggandet! Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se