Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Deltävling 2

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret var inte fixat). Men men, sångerna var lika bra (eller dåliga) som i direktsänd tv =) Här kommer min bedömning av kvällen! (Måste bara tillägga att jag skriver detta i min nyinhandlade rosa matchtröja med texten "Meloifestivalen 2010" på framsidan och en stor fet etta på baksidan!)


Bidrag nr. 1 Erik Saade - Manboy

Det var ju inte direkt en text man kunde placera sig själv i, men han bjöd på en fantastisk show, underbar röst och en härlig låt som man lätt kunde sjunga med i. Och jag ska inte ljuga, naturligtvis fick han extrapoäng för hans utseende. Grymt snygg, söt och charmig! Molly hade tur som fick dig! (Och du Erik, om hon någon gång, trots allt, skulle ge upp dig för någon annan, så väntar jag här på dig!)

Erik och Manboy får av mig 8 Liljor av 10 möjliga

  

Bidrag nr. 2 Andra Generationen & Dogge - Hippare Hoppare
För att vara en rapplåt så var den faktiskt rätt bra, men rapp är verkligen inte min smak. Men Dogge är rätt söt så ett pluspoäng där.

Dogge och Gänget får av mig 3 Liljor av 10 möjliga

 

Bidrag nr. 3 Anna Maria Espinosa - Innan Alla Ljusen Brunnit Ut

Trodde det här var ett bidrag som jag verkligen skulle gilla - men så var inte fallet. Tyckte den var okey, själva låttypen var jättebra, men texten träffade helt enkelt inte... Däremot blev jag förvånad över att hon fick jumboplatsen, för den tyckte jag inte alls att hon förtjänade!!

Anna och hennes låt får av mig 5 Liljor av 10 möjliga

 

Bidrag nr. 4 Highlights & MiSt - Come And Get Me Know

Jag gillade låten, och jag gillade Highlights, och St var okey, men Mi-delen tyckte jag inte så mycket om. Och framför allt inte hennes kläder! Jag hoppas verkligen att vi får se mer av Highlights, och jag hör gärna låten igen, men resten kan vi hoppa.

Det här goa gänget får även de 5 Liljor av 10 möjliga

 

Bidrag nr. 5 Pauline - Sucker For Love

Gillade inte alls. Tyckte inte om musikstilen, rösten, utséendet, låten eller något annat. Det enda som jag tyckte var lite coolt var hennes strumpbyxor som var vita på framsidan och svarta i bak - but that's about it...

Pauline och hennes Sucker-låt får av mig 1 Lilja av 10 möjliga

 

Bidrag nr. 6 Andreas Johnson - We Can Work It Out

Mäktig, otroligt vacker och fin ballad. Vad mer kan man säga om låten? Kanske inte någon man går och småsjunger på som t.ex bidrag 1 och 8, men man hoppas på att få höra den många gånger till! (Och btw, det är inte bara mammorna man måste hålla i! Trots att Andreas är uppe i det magiska 40-strecket och inne på sin andra unge så är han snygg, charmig och rolig (och lite stressad ;)). Go Andreas!)

Okej Andreas, we can work this out. Tillsvidare sätter jag 9 Liljor på dig av 10 möjliga!

 

Bidrag nr. 7 Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart

Dissade den här låten totalt från början, men efter att ha hört den ett par gånger kände jag att den var rätt härlig, det var ett najs gung i den och den hade en härlig text. Och tumme upp till fiolerna! Kanske ingen Eurovision vinnare - men den vann sig vägen in till mitt hjärta.

Kalle och Co. får av mig 6 Liljor av 10 möjliga

 

Bidrag nr. 8 Hanna Lindblad - Manipulated

En härlig låt, en härlig (och något porrig) show och ett snyggt och unikt utseénde. Me Like! Dessutom en mycket trevlig typ med varma kramar. Denna låt kommer vi nog småsjunga på en hel del i framtiden, trist att hon inte tog sig vidare...

Hanna och Manipulated fick av mig 7 Liljor av 10 möjliga

 


Programledarna sköter sig bra och klarar sig alldeles utmärkt utan Dolph =) Kämpa på, och härligt med inslag av Glada Huddik + Måns, Love u Måns!!


Nu ska jag sova, imorgon ska jag åka till pulkabacken tillsammans med stallkompisarna =)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
 
sandra

sandra

15 februari 2010 18:15

erik saade var så söt :)

http://sandrasjobergs.blogg.se

 
Smeden

Smeden

17 februari 2010 22:17

Du gillade ju kommentarer även från gubbstruttar. Därför hälsar jag på dig igen. Du har inte skrivit något på senaste dagarna, Det är väl OS som upptar din tid eller hur?
Som jag sa sist så är det sparsamt med kommentarer här. Därför undrar jag om du letar upp bloggar med samma intressen som du och gör kommentarer där?
Kram på dig från en gammal gubbstrutt bara de inte tror jag är en ful gubbe som är här inne och gör kommentarer!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

 
Julia Stagmo

Julia Stagmo

18 februari 2010 18:12

Hej! :)

Hoppas att du mår bra! Ville bara säga att nu håller jag på att sätta igång Happy, och hon går bättre än nånsin! :D Hon är helt underbar, hihi :) Jobbar jättefint & är pigg & glad!
Idag red vi lite på åkern och hon fick värsta rycket :D haha, ne, men bockade och sparkade lite backut ;) va jättekul :)

Ha det bra! kram Julia & Happy :)

http://Juliiastagmo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 21:42


Jag korade ikväll, mitt i melodifestivalen, Sveriges gulligaste kändispar. Inget kan slå dessa!    Erik Saade och Molly Sandén   Erik och Molly slår alla andra med hästlängder! Så mycket som Molly hoppade när pojkvännen gick direkt till final...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards