Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under februari 2010

Av Lina Lilja - 8 februari 2010 11:54

Sitter här hemma, har halvtråkigt och funderar över livet. Ni undrar säkert vad jag gör hemma en måndag, men det var så att jag var ute och red igår när hästen stegrade sig och på något sätt lyckades jag sträcka ryggen. Eftersom jag jobbar i butik så blev jag hemma idag, ska ta lite promenader och så, men det blir nog bra inom några dagar. Det är sånt som man får räkna med när man håller på med hästar!


I alla fall så roar jag mig med tv:n och just nu sitter jag återigen och tittar på melodifestivalen från i lördags (inspelat). Självklart så spolar jag och lyssnar bara på låtarna jag tycker om, och jag gillar Jessicas låt mer och mer. Som alla vet så är hennes framträdande i årets melodifestival inte riktigt som det varit tidigare, så jag förfriskade minnet lite och kikade på hur hon sett ut tidigare.


När hon vann hela melodifestivalen tillsammans med Magnus Bäcklund under namnet Fame så hade hon en oskydlig blick, en halvkort klänning, uppsatt lugg och lite små höftrörelser. En rätt oskyldig flicka med andra ord. Året efter var klänningen kortare, håret stylat, och blicken hetare. Höfterna fortsatte att rulla.


Två år senare, år 2006, var hon med i melodifestivalen igen - men denna gången utan Magnus. Istället hade hon en stol som partner. Denna gången var det kortkorta shorts som gällde, en märklig urringning, vågigt hår, och stekhet blick. Tillsammans med stolen så gjorde hon en dans som, tja, var lite halvt porrig.... Stora skandaler blev det efter framträdandet av Kalla Nätter, men låten är trots allt bra, och det finns ingen som kan säga att de inte går igång på Jessicas sexiga dans, för jävligt snygg är hon!


Lika snygg är hon i år när hon tävlar med låten I Did It for Love, men det är nog det enda som inte har förändrats med Jessica sedan senast hon ställde upp i musiktävlingen. Kvinnan som tittar på mig genom tv-skärmen är vuxen och mogen, håret är uppsatt i en stram knut, låten är en härlig ballad, det finns inga höftvickningar under framträdandet, och hon visar otroligt lite hud! Men trots att hon har en lång klänning med släp, uppsatt hår, lite mindre smink och sjunger en ballad så etsar hennes sexiga blick kvar på hjärnan. Den våghalsiga tjejen i kortkort kommer aldrig att glömmas bort - och det hoppas jag inte att någon vill heller.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 6 februari 2010 22:15

Naturligtvis såg jag Melodifestivalen, och det ska även skrivas om det! Jag tyckte att programledarna gjorde ett bra jobb. De var stiliga, snygga, roliga men utan att flamsa. Inledningen med Nanne, Charlotte och Sonja var grym! Och vad tyckte jag om bidragen då? Tja, det följer nedan =)


Bidrag nr. 1 Ola - Unstoppable

Härlig låt! Poppig, lätt att sjunga med i, lägger sig på gärnan. Showen var bra, och såg ni inte hur snyggt han lekte med micken? Kläderna var slappa men grymt snygga, även om jag saknar det lite längre håret.. Bra jobbat Ola, du förtjänade finalplatsen! (Och vem skulle inte vilja vara Natalie nu liksom??)

Ola och Unstoppable får 7 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 2 Jenny Silver - A Place To Stay

Totalt värdelös - förlåt, men så var det faktiskt. Kläderna såg ut som en Lady Gaga-wannabe, dansen vet jag inte var det var och man hörde knappt vad hon sjöng. Nä, ingen guldlåt direkt...

Jenny och A Place To Stay får 1 Lilja av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 3 Linda Pritchard - You're Making Me Hot-Hot-Hot

Här var det tufft att bestämma sig vem som var bäst, Ola eller Linda? Låtarna liknar varandra i stilen, och båda var grymt bra. Kläderna var snygga, paljetterna fanns där - och lika så fläkten. Det plus att texten träffade mig mer än Olas gjorde gav Linda den där halva poängen som gjorde att jag tyckte hon var bättre än Ola. Synd att hon inte gick vidare!

Linda får med sin låt 7,5 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 4 Pain Of Salvation - Road Salt

Dessa hade jag dömt ut i förväg, jag ogillade dem innan programmet ens börjat. Så tog han micken och började sjunga - och blev genast min favorit!! Lite segt blev det, kändes inte riktigt som låten började någon gång. Men kläderna fanns där, lite avslappnad stil sådär, och texten träffade mig som en kniv i hjärtat. UNDERBART! Nu hoppas vi på en finalplats!

Pain Of Salvation och Road Salt får 9 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 5 Anders Ekborg - The Saviour

Kändes gubbig och tråkig, även om själva texten funkade emellanåt. Men näää, den gick inte hem. Dock var det trevligt att se att dansarna inte behöver vara supersmala och skitsnygga för att platsa i Melodifestivalen!

Anders får av mig 4 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 6 Jessica Andersson - I Did It For Love

Favorit på förhand. Ursnygg och superbra sångerska. Även om jag saknar hennes våghalsiga stil med kortkorta shorts, jätteurringning, utsläppt hår och sexig dans så insåg jag idag att hon faktiskt är 37 år (något man absolut inte kan tro!!). Hennes nya stil gick hem oväntat lätt, lika snygg som vanligt, sången var überbra och även denna låt slog mig i hjärtat. Önskar att hon fått en finalplats, men är glad att hon gick vidare i alla fall. Gillade klänningen skarpt också!!

Även Jessica och hennes låt får 9 Liljor av 10 möjliga - det gick helt enkelt inte att säga vilken som var bäst.

 

Bidrag nr. 7 Frispråkarn - Singel

Rapp är inte min grej. Överraskande bra, men långt ifrån bra. Mer finns det inte att säga...

Han får för sin låt 2 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 8 Salem Al Fakir - Keep On Walking

Även denna låt hade jag dömt ut i förväg. Salem är inte min favorit, men för tredje gången så fick mitt hjärta ett slag! Var inte överförtjust i den första svängen, och inte blev jag överlycklig över att han gick vidare direkt till finalen, men för varje gång jag hörde han blev han bättre och jag måste känna mig besegrad. Och vem kunde motstå den gulliga lilla pojkstilen han hade när han vunnit? Så glad han var!!

Salem får med sin låt 8 Liljor av 10 möjliga.

 

Som ni ser var det jämt i toppen, fruktansvärt jämt. Och hög standard på låtarna var det också, absolut låtar som i framtiden kommer att rulla i CD-spelaren! Överlycklig är jag i alla fall att melodifestivalen dragit igång. Det blir ljusare, varmare och allt lyser i glitter, glamour och härliga låtar. Kan det bli bättre?


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se